• PROCAMP
 • Kaboutervoetbal Alcmaria Victrix

 • Kaboutervoetbal Alcmaria Victrix 

  Voor wie? 
  Jongens en meisjes van 4, 5, 6 en 7 jaar (tot maximaal geboortejaar 2016). 

  Wanneer en hoe laat? 
  Elke zaterdagochtend (behalve in de zomer- en kerstvakantie) 

  Groep 1: 09.00 – 09:45 uur (geboortejaar 2018) 
  Groep 2: 10.00 – 11.00 uur (geboortejaar 2017)
  Groep 3: 11.00 – 12.00 uur (geboortejaar 2016)

  Na afloop van de training drinken we altijd nog een bekertje limonade in de kantine. 

 • Waar? 
  We trainen altijd in een overdekte hal met kunstgras. Hierdoor gaat trainen altijd door! 

  Door wie? 
  De training wordt gegeven door ervaren (oud-)voetballers van de zaterdag- en zondagselectie van Alcmaria en door enthousiaste ouders/verzorgers. Nieuwe kaboutertrainers zijn ook altijd welkom! 

  Aanmelden en lid worden? 
  Geïnteresseerd in het kaboutervoetbal, stuur dan een mailtje naar kaboutervoetbal@alcmariavictrix.nl of een appje naar kaboutercoördinator Pieter Kraakman (06-36398108). Graag alvast aangeven welke groep en tijdstip de voorkeur heeft. Langskomen kan natuurlijk ook. De kabouter hoeft niet meteen lid te worden van Alcmaria, er kan altijd eerst twee keer vrijblijvend proefgetraind worden. Het lid worden gaat heel makkelijk via: www.alcmariavictrix.nl/aanmelden-en-wijzigingen . Bij inschrijving graag vermelden dan het om kaboutervoetbal gaat.    

  Kosten? 
  Voor het kaboutervoetbal is het gelukt om de contributie laag te houden. Het bedraagt €33,50 per half jaar. Tevens zal er eenmalig €10 worden afgeschreven als borg voor een stoere Alcmaria-sweater. Deze ontvangen de kabouters in bruikleen bij inschrijving. 

  Kleding?
  Uiteraard is sportkleding handig om aan te trekken. We trainen in een overdekte hal, dus echt koud zal het nooit worden. We trainen op kunstgras, dus verschillende sport- of voetbalschoenen zijn mogelijk. Échte Alcmaria-kleding scoor je bij de Sport2000 aan de Laat 197 in de binnenstad en na inschrijving ontvangt de kabouter een Alcmaria-sweater in bruikleen. Je kunt ook bestellen via de online webshop.

  Vragen? 
  Mail: kaboutervoetbal@alcmariavictrix.nl 
  App: 06-36398108