• Jonger Oranje Talentendag bij Alcmaria Victrix 21 februari 2024

  Jonger Oranje Talentendag bij Alcmaria Victrix met scouts van diverse profclubs. 

  Kom woensdag 21 februari naar Alcmaria Victrix voor de Jonger Oranje Talentendag met scouts van verschillende profclubs. Beginner of gevorderd, wel of geen lid van een club: het maakt niet uit. Iedereen geboren tussen 2010 en 2018 is welkom op woensdag 21 februari, dan zullen de scouts op zoek gaan naar talentvolle voetballers.

  Bij Alcmaria Victrix speel je een groot 4 tegen 4-toernooi waarbij je lekker vaak aan de bal komt. Tijdens de snelle partijtjes leer je samenspelen met en tegen andere voetballers van je eigen leeftijd. Op deze manier krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen op je eigen niveau. Daarnaast krijg je de kans om jezelf te laten zien aan de scouts van diverse profclubs.

  De scouts van deze profclubs zijn de hele dag aanwezig om jou te bekijken. Na afloop vindt een huldiging plaats van de toernooiwinnaars en worden de beste spelers van de dag bekendgemaakt die doorgaan naar de grote finaleronde, de Jonger Oranje Finals.

  De Jonger Oranje Talentendag op 21 februari is voor spelers (jongens en meiden) uit de geboortejaren 2010 t/m 2018. Deelname kost slechts 29,95 euro.

  09:45 uur – Aanwezig bij Alcmaria Victrix
  10:30 uur – Start Jonger Oranje Talentendag
  12:00-12:45 uur – Pauze
  14:15 uur – Huldiging toernooiwinnaars en bekendmaking finalisten
  14:45 uur – Einde Jonger Oranje Talentendag

  Meer informatie en inschrijven: https://www.jongeroranje.nl/alcmaria-victrix/