• PROCAMP
 • Aanmelden en wijzigingen

  AANMELDEN VOOR LIDMAATSCHAP

  Leuk dat je bij ons wilt komen voetballen. Na het invullen en versturen van onderstaand aanmeldingsformulier zal de betreffende coördinator contact met je opnemen om een afspraak te maken voor een intake gesprek.
  Tijdens dit gesprek worden zaken als teamindeling, trainingsmogelijkheden en vrijwilligersinzet besproken. Tevens is dit het moment om je handtekening te zetten zodat je definitief lid kan worden bij onze club.

  Mocht je dit gesprek al eerder willen hebben, dan kan dat natuurlijk. Kijk dan onder Informatie > Wie is wie > voor de goede coördinator. Hij of zij kan je alles vertellen over voetballen bij Alcmaria Victrix.

  Klik hier voor het aanmeldingsformulier

  Klik hier voor de algemene voorwaarden bij aanmelden

  GEGEVENS WIJZIGEN

  Wanneer er gegevens van jou wijzigen dan willen wij dat graag weten en dat kan je doorgeven met een een formulier
  Klik daarvoor hier 

  BEËINDIGING LIDMAATSCHAP

  Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd met 1 seizoen. Men dient schriftelijk op te zeggen bij de ledenadministratie vóór 01 juni. Indien de afmelding na die datum wordt ontvangen, dan houdt de vereniging zich het recht voor om de contributie van het nieuwe seizoen te innen. Bij pupillen en junioren kan de opzegging alleen gedaan worden door de vader/moeder/voogd. Vermeldt in de opzegging duidelijk de volgende zaken: - Naam en geboortedatum van degene waarvan het lidmaatschap beëindigd moet worden - Reden van de opzegging want we willen graag als club verbeteren. Mogelijk nemen we nog contact met u op. - Datum van beëindiging (direct, eind van seizoen …) Afmelden kan via een e-mail naar ledenadministratie@alcmariavictrix.nl U bent pas daadwerkelijk uitgeschreven als u een bevestiging heeft gehad van de ledenadministratie. Het overschrijven gebeurt tegenwoordig automatisch, er hoeft geen apart overschrijfformulier meer te worden ingeleverd. Opzeggen van het lidmaatschap bij Alcmaria Victrix en aanmelden als lid van de nieuwe vereniging is voldoende.