• Spruit aandrijftechniek & Klein Alkmaar

  Vandaag werden er 2 handtekeningen onder sponsorovereenkomsten voor een of meerdere reclamedoeken langs de N9 gezet.

  Allereerst door Tessa Oele, Marketing en Communicatie, van Spruit aandrijftechniek, een marktleider op het gebied van alles wat met aandrijving te maken heeft. Het is een Alkmaars bedrijf die via de sport de jeugd wil ondersteunen en daar is de plek langs de N9 uitermate geschikt voor. Een kort resume waar Spruit aandrijftechniek voor staat

  We laten je machines optimaal presteren

  Daar hebben we alles voor in huis

  Wij zijn dé ondersteuning in aandrijftechniek.

  Bij Spruit Aandrijftechniek leveren we producten en service voor alle draaiende delen.  Essentiele onderdelen zoals kettingen, lagers, koppelingen en v-snaren leggen we voor u bij ons op voorraad. Zo kunt u uw volledige machinepark met een gerust hart aan ons overlaten. Kostbare machines en installaties moeten productie blijven draaien. Meer leveren dan alleen standaard onderdelen voor je machines. Dat is wat onze specialisten drijft.

  Kwaliteit

  Op alles wat we doen zijn de strengste, internationale ISO-normen van toepassing. Tel daar onze korte lijnen met relevante premium merken bij op en je keus is snel gemaakt. Moeten je machines optimaal presteren? Dan zijn wij je partner!

  Het adres van Spruit aandrijftechniek is Ivoorstraat 4 in Alkmaar en de website  www.spruit.nl

   

   
 • Het contract is getekend

 • Kiddies en SKOA gaan samen verder als Klein Alkmaar (Groot in opvang)

  Kiddies is al een vertrouwde naam bij Alcmaria Victrix, zij zijn een van de 1e doeksponsoren langs de N9, daar kwam later SKOA bij en door het jij + ik = wij gevoel staat er nu per 1 januari 2023 één organisatie; Klein Alkmaar.

  Met ruim 340 medewerkers en 5500 kinderen in de opvang een snel groeiende ster in de kinderopvang.

  Wij zijn dus ook erg trots en dankbaar dat de sponsorovereenkomst voor 2 doeken langs de N9 weer voor 3 jaar verlengd mocht worden. Maar dat niet alleen, ook zullen de Beeball en Softbal Pupillen nieuwe shirts krijgen met het nieuwe logo.

  Het persbericht wat verspreid werd naar aanleiding van de fusie luidt als volgt.

  Het is bijna zo ver.

  Per 1 januari 2023 sluiten wij als Stichting Kinderopvang Alkmaar en Kiddies Kinderdagverblijf B.V. een rijke historie af en gaan samen als Klein Alkmaar een mooie toekomst tegemoet.
  Wij zijn onze reis in 2019 begonnen en brachten daarmee ruim 70 jaar ervaring in de kinderopvang samen.
  Jaren waarin wij los van elkaar uitgroeiden tot kinderopvangorganisaties die een vertrouwde basis zijn voor kinderen, ouders, collega’s én onze partners.

  Ons streven naar dezelfde ambitie, elkaar willen versterken en van elkaar leren hebben wij steeds intensiever met elkaar verbonden. ‘Jij’ en ‘ik’ zijn een gelijkwaardig ‘wij’ geworden.

  Kortom, een nieuwe naam met bekende gezichten. Aan onze prettige en professionele samenwerking verandert dus niets!

  Per 1 januari 2023 zijn wij officieel Klein Alkmaar en onze bedrijfsgegevens zullen veranderen naar:

  Klein Alkmaar

  Kofschipstraat 10a

  1826 CG Alkmaar