• Van de voorzitter: Weer begonnen!

  Voorzitter Paul Nunes van de honkbal- en softbaltak van Alcmaria Victrix nodigt alle leden uit om het 125-jarig bestaan te vieren van de vereniging.

  ,,De aanhef zegt het helemaal: we zijn weer begonnen! De eerste wedstrijden zijn alweer gespeeld. Het gravel is alweer uit de broeken gewassen. Heerlijk om iedereen weer zo enthousiast en vol sportieve spanning te zien op onze velden. 

  De Alcmaria-kleuren schitteren weer en de eerste resultaten ondersteunen de sportieve verwachtingen voor dit seizoen. Helaas laat het weer het nog een beetje afweten, maar de zon zal onze zonnige resultaten ook snel gaan ondersteunen. 

  Dit jaar zijn de eerste sportieve prestaties van Alcmaria precies 125 jaar oud. Dat vraagt natuurlijk om een viering met allerlei festiviteiten. 

  Op 13 mei is er een re√ľnie voor oud-Alcmarianen. Iedereen die ooit honkbalde, softbalde, voetbalde of zelfs handbalde kan zich aanmelden en teamgenoten van destijds ontmoeten. Op deze dag zullen veel herinneringen worden opgehaald. Echt een heerlijke gelegenheid voor een ieder die Alcmaria een warm hart toedraagt. 

  En 18 Mei is de dag dat iedereen kan deelnemen aan de feestdag ter viering van het 125-jarig bestaan. Een dag vol festiviteiten voor zowel jong als oud. Verschillende sporten en spellen kunnen worden gedaan en daarnaast zijn er andere activiteiten zoals een ballenbak, ringwerpen en het berenvangspel. We sluiten de dag af met een barbecue en een feestavond met dj.  

  Kijk op de website van Alcmaria voor de precieze invulling van deze dagen en geef je individueel of met een team op. Ik ga ervan uit dat ik vee l(oud) honkballers en softballers tegenkom op die dagen.

  Voor de toekomst wil ik afsluiten met een uitspraak van een van mijn illustere voorgangers: ,,Gefeliciteerd honkbalafdeling! We zijn er nog lang niet, maar we komen er beslist." 

  Iedereen een heerlijke vakantie en  een onvergetelijk 125-jarig jubileum toegewenst, 

  Paul Nunes, voorzitter