• Zo’n middag waarin eigenlijk niemand zin had.. op een wat benauwde zondag, einde middag naar het (ondanks een mooie accommodatie) wat troosteloze Assendelft voor een potje tegen de Cromtigers die een half uur voor de wedstrijd kwamen opdagen. Geen lijnen op het veld, het gras een centimeter of 10 te hoog, zo goed als geen publiek en oh ja, ze hadden even vergeten een scheids te plannen. Wat is het toch een weelde om voor het goed georganiseerde Alcmaria te spelen op prachtige velden voor een mooi groepje publiek. Helaas, deze ambiance gaf ons onder-70 team wat motivatie problemen, het ontbreken van de vaste spelersvrouwen en ouders hielp ook niet mee.

  De wedstrijd verliep dan ook wat rommelig. Vanuit Alcmaria geen dikke hits zoals vorige week tegen Thamen. Wel slim en agressief honklopen waardoor er per inning wat puntjes bij elkaar gesprokkeld werden. Met prima werpen van onze Italiaanse ster Kyran op de heuvel en aardig veldspel (credits voor de vele gemaakte nullen door Rene vanaf het 3e honk) bleef Cromtigers lang op 0 hangen. Aan het werpen kwam helaas een einde waarna Wiebe het stokje overnam. Wiebe had zachtjes gezegd zijn dag niet helemaal (wellicht miste hij de positieve aanmoedigingen van Mark van der Aa) en Cromtigers kwam terug tot op 1 punt. 

   

   

  Gelukkig had Mike in zijn drukke bestaan nog even een gaatje gevonden om toch nog naar Assendelft te komen om de zaak te redden. Het binnenveld weet, zodra Mike op de heuvel staat, zij allen met het niveau van deze man mee moeten en dit lieten zij dan ook zien met een paar mooie plays om de wedstrijd te eindigen. De punten zijn weer binnen! De stand ziet er wat vertekend uit, maar virtueel gaat AV3 aan de leiding en de mannen lijken niet meer van plan dit weg te gaan geven.

   

  3 (!!!!) thuiswedstrijden volgen komende weken, elke zaterdagavond om 17u zorgen de mannen weer voor prima vermaak op het Honkpad. Het trouwe veldteam zorgt voor een prachtig veld, de harde kern maakt het gezellig achter de backstop, de kantine zorgt voor de innerlijke mens en wellicht gooien we de barbecue weer aan…ik zou het wel weten als ik u was de komende zaterdagen!