• Closer Cipriani
 • H3 blijft winnen!

  Zaterdagmiddag 17.00 is het inmiddels notoire speelmoment van onze oudste senioren. Ze spelen al heel wat goede wedstrijden op rij en ook vandaag werd er wederom een knap potje op de prachtige mat gelegd!

  De mannen startten met De Zwart op de heuvel die het op moet nemen tegen Cromtigers uit Assendelft. Direct komt Cromtigers fel uit de startblokken op de nog niet scherpe pitches en pakken direct een brutale 0-2 voorsprong.

  Gelijkmakend 1 pakken onze mannen echter direct de punten terug en gaan er zelfs ruim overeen door 6x te scoren. Veel hits van oa. Rich Tiggeler en de wederom uitblinkende Giovanni Andrews  plus wat gegrabbel bij de Tigers zorgen hiervoor.

  Vanaf dan gaat het allemaal wat soepeler in de wedstrijd en men komt eigenlijk niet meer in de problemen. Alcmaria bouwt de voorsprong gestaag verder uit door oa een harde hit van Vd Aa en incasseert ook nog wat onbelangrijke runs.

   

   

   

 • Het pitchen bij de alkmaarders wordt overgenomen door onze italiaanse closer Kiran Cipriani omdat Mike de Zwart, na veelvuldig slecht honklopen, op het strafbankje is beland.

  Volgens Mike waren er echter wel meer spelers die rijp waren voor een wissel.....

  NĂ¡ 2 uurtjes ballen staat er 12-5 op het bord en zijn er weer 2 winstpunten bijgeschreven. Het in grote getale opgekomen publiek werd bedankt als mede de gelegenheids scoorder/speaker Nico vd Kamer.

  Het terras werd opgezocht en er werd heerlijk gesmuld van de door Pui (partner Sjoerd) bereidde taise Tomkakai-soep en de daaropvolgende BBQ. Ook tegenstander Cromtigers at gezellig mee en naar verluid werden de laatste mutaties in het kassasysteem rond 01.00 geregistreerd.

  Al met al weer een ouderwets lekkere zaterdag. Volgende week helaas weer eens een uitwedstrijd. Dit keer treffen de mannen het haarlemse DSS op maandag 22 mei. Hopelijk komt u dan het team weer uitnodigen!