• PROCAMP
 • Taarten bakken voor de opening + team foto’s maken!!!

  18 September is de opening van onze prachtige nieuwbouw. Die dag is er een normaal voetbalprogramma gepland maar daarnaast hebben we de volgende plannen voor de jeugd.

  Clublied
  De officiële opening is om 14.00 en willen dan met zijn allen het clublied zingen. Dus ben je in de gelegenheid schuif dan aan.

  Taarten
  Hoe leuk zou het wel niet zijn als we alle toeschouwers, nieuwbouw bezoekers en officiële genodigden op die dag, tegen een geringe vergoeding, een kopje koffie en een stuk taart kunnen aanbieden. Daarom gaan we de geslaagde taarten-bak-actie van 2018 herhalen. Bak met je team een taart voor de club. Alle spelers van het team met de origineelste taart ontvangen een bon voor een ijsje. De opbrengsten van de taartverkoop gaat natuurlijk naar de jeugd.

  Teamfoto
  Tevens is er de hele dag een fotograaf aanwezig om alle taarten te fotograferen maar ook om van ieder team een mooie teamfoto te maken. Kom dus, ook als je een uitwedstrijd hebt, met je gehele team naar de kantine voor een foto (en om je taart te brengen).