• PROCAMP
 • Speelschema jeugdtoernooi 03 juni 2023

  Zaterdag 3 juni is het zover, dan is het jeugdtoernooi voor JO8 t/m JO12 vanwege het feit dat Alcmaria Victrix 125 jaar bestaat!

  Het toernooi is compact georganiseerd, van de 1e wedstrijd t/m de prijsuitreiking is het ongeveer 2,5 uur per groep teams.

  Zie het schema hieronder. De wedstrijden voor JO8 t/m JO10 duren 12 minuten, die van JO11 en JO12 duren 17 minuten. Bij aanmelding op 3 juni krijgen de teams uiteraard een gedetailleerder schema!

  Tussen de wedstrijden door worden er activiteiten, zoals snelheid-schieten en dartvoetbal, georganiseerd waarmee prijzen zijn te winnen. Deze zijn in de hal. Het verzoek is om als team echt op de aangegeven tijdstippen deze activiteiten te doen. De spellen zijn voetbaldart en snelheid schieten. Elke speler kan 1 x schieten. Het verzoek is om op de geplande tijd klaar te staan in de hal bij het spel.

  Graag aanwezig/aanmelden voor:

  JO8, JO9 en JO10 om 09:00

  JO11 en JO12 om 11:00

  Aanmelden graag in de bestuurskamer, die is achterin de kantine.

  Er zijn kleedkamers beschikbaar en aangewezen per club (meerdere teams per kleedkamer), maar we raden aan, gezien de hoeveelheid spelers en de doorstroom om in de voetbalkleding te komen.

  Hieronder het schema van de dag in de grote lijn. Klik hier voor het gedetailleerde wedstrijdschema. Elk team krijgt bij aanmelding op 3 juni een gedetailleerd overzicht met het programma voor het team, dus van tevoren hoef je niets te printen.

  Parkeren kan bij Alcmaria Victrix maar het parkeerterrein zal ongetwijfeld vol raken, zeker voor de teams JO11 en JO12. Aan te raden is om dan te parkeren bij MacDonalds/Ijsbaan aan de andere kant van de randweg, dat is ongeveer 5 minuten lopen.

  We zien jullie graag 3 juni!

  Mochten er vragen zijn, mail ajb naar voetbaltoernooien@alcmariavictrix.nl