• PROCAMP
 • Zaterdag 18 september 14:00 officiële opening van onze gerenoveerde Sporttempel De Krocht!

  Zaterdag 18 september 14:00 officiële opening van onze gerenoveerde Sporttempel De Krocht!
   
  Eindelijk, na jarenlange voorbereiding en een 9 maanden durende verbouwing is het eindelijk zover: we gaan ons geheel gerenoveerde clubhuis officieel openen. En het is fantastisch geworden, een waar eldorado voor de voetballer. Maar liefst 12 nieuwe kleedkamers met vloerverwarming, topdouches en vanuit de spelersgang toegang tot de hal en kantine. Wie nog de oude situatie op het netvlies heeft weet hoe we er op vooruit gaan! 
   
  Alcmaria Victrix is klaar voor de toekomst. Dat vraagt om een officiële aftrap en dat gaan we doen op 18 september voor alle leden en genodigden. We maken er een feestje van, komen dus!

  Dit is het programma: 
   
  14.00 uur: Opening door speaker Rob Mooij
  We starten door samen het officiële Alcmaria-lied te zingen.

  Daarna een speech van voorzitter Laurens Overtoom, vervolgens worden we als vereniging toegesproken door  wethouder Pieter Dijkman.
  En natuurlijk dan de officiële handeling door het onthullen van het Alcmaria Victrix- logo.
  Hierna is er gelegenheid om met eigen ogen te zien hoe mooi het allemaal is geworden!
   
  Vóór de officiële opening is er gelegenheid de taarten die door de jeugdspelers en hun ouders zijn gemaakt tegen een kleine vergoeding te komen proeven. Van alle jeugdteams wordt door een heuse fotograaf teamfoto’s gemaakt bij het clubhuis. En gaat de jeugd o.l.v. gastdirigent en
  jeugdvoorzitter René Overwater oefenen op het officiële Alcmaria-lied, zodat het er bij de Officiële Opening vanaf spat.
   
  Als muzikale omlijsting is er voor en na de opening muziek van een Cubaans draaiorgel met spetterende live-percussie. Komt dat zien komt dat zien!
   
  De hele dag zijn er wedstrijden. Na de opening zijn er bekerwedstrijden en is het terras als vanouds weer volop geopend.
   
   
  Het Bestuur & Officiële Opening-commissie