• Het Oliebollen Bak Team

    Omdat dit jaar, vanwege Corona maatregelen, het personeel kerstfeest van Kiddies/SKOA niet binnen gehouden mocht worden werd er in een loods op de Boekelermeer een drive-thru markt georganiseerd. Hierbij werden ook oliebollen gegeten. De vraag werd aan het oliebollen management van Alcmaria Victrix gesteld of zij daar voor konden zorgen tegen een vergoeding voor de clubkas.

    Er werd direct een spoed Team meeting georganiseerd, en een bak team geformeerd, spullen ingekocht en op vrijdag 17 december was het zover.

    Om 6:30 werden de eerste grote pannen met deeg al gemengd. Frituren gevuld zodat tegen 10:30 uur de 1e bollen de zonnebloem olie in gleden. Het bak team werd aangevuld met een bollentelster, die steeds de score bijhield. En na ca 3 uurtjes bakken werden er 311 bollen afgeleverd in de Boekelermeer, die gretig verorberd werden.

    Moe, maar voldaan werd de afwas gedaan, de laatste peuk gerookt en zullen vandaag de pannen en frituren weer verdeeld worden in de Eikenlaan, want de hele buurt werd leeggehaald.

    Dus als u nog bollen nodig heeft, wij zijn in te huren.