• De Bankgiro en Vriendenloterij zijn een samenwerking aangegaan.

   
 • VriendenLoterij/Bankgiroloterij                                 september 2021

  Alcmaria Victrix Honk- en Softbal heeft een samenwerking met de VriendenLoterij.

  De VriendenLoterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen en projecten. Elke kwartaal ontvangen wij namelijk inkomsten vanuit de loten die voor onze afdeling meespelen in de VriendenLoterij.

  Minimaal 40% van de inleg van de meespelende loten wordt door de VriendenLoterij afgedragen aan onze  Honk- en Softbalvereniging. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen of activiteiten organiseren.

  Eén keer in de zoveel tijd brengen wij als club de samenwerking met de VriendenLoterij onder de aandacht door middel van een actie.

  De bankgiroloterij is nu samen gegaan met de Vriendenloterij. En ook met die meespelende loten kun jij onze afdeling sponsoren/steunen. Wil je weten hoe je dat moet/kan doen, stuur dan een mailtje naar annekebruin@chello.nl, ik help je graag op weg.

  Ben je al lid van de Vriendenloterij en steun je nu nog een ander doel, maar wil je dat omzetten naar onze vereniging, laat het mij weten, zo geregeld.

  Ook bij aanvragen van nieuwe loten kun je met je vragen natuurlijk bij mij terecht.

  Over de VriendenLoterij

  De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

  Hartelijke groet,

  Anneke Bruin

  Mobiel:                06-27194240

  Mail:                     annekebruin@chello.nl