• PROCAMP
 • Nieuwe hoofdsponsor jeugdvoetbal Alcmaria Victrix: Beyond Sports

  Met veel trots presteren wij de nieuwe hoofdsponsor van onze gehele jeugdopleiding: Beyond Sports. Het van origine Alkmaarse bedrijf zal op de wedstrijdshirts van al onze jeugd prijken en is voor tenminste 4 jaar aan onze vereniging verbonden.

  Beyond Sports is een wereldspeler op het gebied van data en AI-visualisatie in de professionele sportwereld. Deze expertise wordt gebruikt door gerenommeerde voetbalclubs zoals Arsenal FC, AZ Alkmaar en Ajax. Tevens worden hun producten door bijvoorbeeld ESPN, Eredivisie, KNVB, NFL en NHL gebruikt. Het bedrijf is vorig jaar overgenomen door Sony. Het hoofdkantoor van Beyond Sports settelt nog steeds in Alkmaar, aan de Noorderkade in het gebouw van de voormalige Ringersfabriek. Kijk voor alle activiteiten van het bedrijf op www.beyondsports.nl

  In dit kantoor was de Business Club van Alcmaria begin dit jaar te gast voor een event. De banden tussen de BC en Beyond Sports zijn sindsdien warm gebleven en deze zomer werd het hoofdsponsorschap officieel.

  Wij als voetbalvereniging Alcmaria Victrix zijn zeer opgetogen met deze sponsoring en kijken uit naar een langdurige samenwerking met Beyond Sports. Houd onze sociale media in de gaten voor meer nieuws over Alcmaria en Beyond Sports.

  Op de foto: Sander Schouten (CEO en oprichter Beyond Sports) en Jaap Dijkstra en Chris Quant (Business Club Alcmaria Victrix)