• Nick Dekker versterkt keepersgilde Zondagselectie vanaf seizoen 2024/2025

    Vanaf het volgende seizoen zal de 22-jarige Nick Dekker het keeperstenue van Alcmaria Victrix dragen. De in Bergen woonachtige goalie komt over van VV Bergen. Hij debuteerde al op 16-jarige leeftijd bij de competitie-genoot van Alcmaria. Vanaf dat moment was hij vast onderdeel van de selectie en stond hij veelvuldig op het wedstrijdformulier van het Eerste team van de fusieclub. Dit seizoen raakte hij door blessureleed zijn plek onder de lat kwijt.

    TC-lid Pieter Kraakman over deze inkomende ‘transfer’: “Dit seizoen zitten we zeer krap qua keepers. Er hoeft er maar eentje uit te vallen en we zijn overgeleverd aan invallers. Die invallers hebben het overigens uitstekend gedaan, maar ideaal is het niet. Vandaar dat we als TC op zoek zijn gegaan naar versterkingen voor onder de lat, om zo ook een gezonde concurrentiestrijd te creëren. Ik werd getipt door oud-jeugdtrainer Ike Christoffel en ik kende Nick nog wel van de wedstrijden die ik zelf tegen Bergen heb gespeeld. Daarna is het snel gegaan en we zijn blij hem te kunnen presenteren. Onze keeperstrainer Nick van Aart geeft komend seizoen dus training aan twee naamgenoten, om het lekker makkelijk te maken.”

    Nick over zijn overstap: “Nadat de Technische Commissie mij voor het eerste benaderde, ben ik snel op gesprek geweest bij de club. Vervolgens heb ik een trainingsweek meegedraaid en ook de keeperstraining van Nick van Aart gevolgd. Dat was allemaal zeer goed bevallen en vervolgens was ik er wel snel uit. De goede ambities en het duidelijke keepersplan voor volgend seizoen spreken mij ook aan.”