• Kevin Floor keert na één seizoen Alkmaarsche Boys weer terug

    Kevin Floor keert na één seizoen Alkmaarsche Boys weer terug bij de Zondagselectie van Alcmaria Victrix

    Met de terugkeer van de 25-jarige Kevin Floor keert er weer een échte Alcmariaan terug op het oude nest. Zijn uitstapje bij stadsgenoot Alkmaarsche Boys duurde slechts één seizoen. De multifunctionele Kevin begon op jonge leeftijd te voetballen bij onze kabouters. Hij speelde vervolgens in de hoogste jeugdelftallen en debuteerde op 2 april 2017 in de Zondag 1 van Alcmaria Victrix. Daar was hij al snel niet meer uit weg te denken en in 6,5 seizoen kwam hij uiteindelijk tot 110 officiële optredens in ons Vlaggenschip. Vanaf seizoen 2024-2025 zal hij dus weer wekelijks actief zijn op Sportpark Egmonderhout.

    Lid van de Technische Commissie Pieter Kraakman over de terugkeer: “Ik heb meer dan zes seizoenen samen met Kevin in ons Eerste mogen voetballen. Heb zijn ontwikkeling van frêle buitenspeler tot complete en dragende kracht op het middenveld van dichtbij mee mogen maken. Baalde dan ook als een stekker dat hij vorig seizoen onze club verliet, maar ergens snapte ik het toch ook wel een beetje. Des te blijer ben ik dat hij nu weer terugkeert bij de vereniging waar hij gewoon hoort te voetballen. Binnen de lijnen staan zijn kwaliteiten buiten kijf, maar ook buiten het veld een zeer fijn persoon. We geven ook samen kaboutertraining op de zaterdagochtend, dat zegt ook wel wat over zijn clubliefde.”

    Kevin Floor is ook in zijn nopjes met zijn terugkeer: “Na een uitstapje van een jaar ben ik blij om volgend seizoen weer uit te komen voor het mooie Alcmaria Victrix. Na een goede en eerlijke presentatie van de Technische Commissie was ik erg enthousiast geraakt. Heb er goed over nagedacht en uiteindelijk besloten om terug te keren. Dit jaar heeft Alcmaria het erg zwaar en handhaven wordt bijna onmogelijk. Ik hoop dan volgend seizoen weer om de prijzen te kunnen spelen. Ik kijk er naar uit om weer met de spelersgroep te voetballen en tot snel Alcmarianen!”