• PROCAMP
 • Jubileumdag 18 mei met toernooi, spel en feest

  Het programma en info voor de Feestdag op 18 mei! 

  Het is nogal wat, 125 jaar Alcmaria! Om dat op gepaste manier te vieren hebben we een feestdag georganiseerd waar jong & oud aan mee kan doen! Dit is het programma voor die dag: 

  We starten de dag om 10.30 uur met een taartenwedstrijd.

  Maak thuis je meest creatieve en spectaculaire Alcmaria-taart! Een speciale taartenjury gaat de taarten beoordelen en de mooiste taart krijgt een heel passende prijs die we nog niet verklappen! Spreekt voor zich dat we daarna de taarten gaan aansnijden en verkopen inclusief koffie. 

  Van 10.30 – 13.30 uur: sport- en spellen circuit voor alle kabouters en pupillen in de hal!

  Met o.a. ballenbak, kegelslingeren, muismeppen, ringwerpen, kazenspel en berenvangspekel. Ook worden er 300 pannenkoeken gemaakt, 300 ijsjes uitgedeeld en is er limonade voor iedereen. Kortom, spektakel! 

  Van 11.00-12.00 uur: kabouterfeest. Opperkabouter Pieter Kraakman met zijn assistenten organiseert voor alle kabouters op het hoofdveld een feestelijk speeluur! Misschien nog met speciale gasten? 

  Van 12.00 – 16.00 uur is er het grote 6 tegen 6 toernooi. Je kan of meedoen met je eigen samengesteld team. Bv met je familie, vrienden, buren. We gaan een toernooi doen met voetbal, touwtrekken, baseball en volleybal. Voor de echt jongeren adviseren we het om samen met ouderen te doen. Plezier staat voorop alhoewel voor de winnaar een passende prijs beschikbaar is!
  Je kan het sport- en spelcircuit combineren met je recreatieteam (jeugd) aan het 6 vs 6 toernooi, geen probleem!

  De echte sportieve mannen en dames is er ook een 6 tegen 6 voetbaltoernooi. Niet geschikt voor pupillen, alleen junioren en senioren. Ook hier voor de winnaar een passende prijs!

  Inschrijvingen zijn inmiddels gesloten.

  Als je je hebt opgegeven voor de BBQ (via het team of apart) dan kan je de bonnetjes voor BBQ ophalen en betalen op het feest zelf.

  Inschrijven als team en/of opgeven voor de BBQ kon tot 14 mei!

  Los van dit alles zijn er een paar spellen los opgesteld: voetbaldarten, bekerschieten, voetbalsjoelen, gatenschieten en snelheidschieten. Tussen de wedstrijdjes door kan je daar aan meedoen!  

  Vanaf 16.00 uur gaan we feest vieren. Eerst is er het officiële gedeelte. Burgemeester Anja Schouten (oud Alcmariaan!) zelf komt een speech houden. Daarnaast zal onze voorzitter natuurlijk ook even het woord krijgen.

  Hierna neemt de BussinessClub het over. Er wordt groots uitgepakt met een loterij met zeer serieuze prijzen. Info volgt binnenkort! 

  Om 16.30 gaat  DJ Fons starten. De feesttent is de plek waar we elkaar ontmoeten, we hebben buiten een bar staan en zo rond 18.00 uur gaan we de BBQ opstarten. Volwassenen €15,-, kinderen €10,-; vlees, vegetarisch of halal.

  Rond 19.00 uur geeft zanger Stef Horn een optreden op het podium en kan het feest tot 23.00 uur doorgaan! 

  Als je vragen hebt, mail naar alcmaria125jaar@alcmariavictrix.nl