• En zo zien die beesten er dus uit.

  En zo zien die krengen er dus uit.
 • Om van een al jaren slepend probleem (engerlingen) af te komen wordt het honkbalveld nu rigoreus aangepakt. Het gras wordt eraf gefreesd, zand opgebracht, diep door de toplaag gemend, compost aangebracht en vervolgens op nieuw ingezaaid.

  Ook worden er op de beide softbalvelden de onefffenheden tussen het Halverood (gravel) en het gras aangepakt, ook daar zal er een strook gras uitgefreesd worden en met dezelfde procedure weer opgebouwd gaan worden.

  Dat betekend dat de velden dus met ingang van heden niet meer bespeelbaar zijn, het trainen is dus ook direct gestopt. De planning ziet er als volgt uit:

  Dinsdag 19 oktober: Depot inrichten, randen met topfieldmaker verwijderen, zand aanbrengen op honkbalveld

  Woensdag 20 oktober: Compost aanbrengen op honkbalveld

  Maandag 25 oktober: frezen van honkbalveld en doormengen honkbalveld

  Dinsdag 26 oktober: egaliseren en inzaaien van de velden

  Wij hopen op een zacht winter zodat wij volgend jaar weer op een mooie, egale grasmat kunnen spelen, het buitenveld van het honkbalveld had meer weg van een aardappelveld waarop net gerooid was.

  Hieronder een impressie van de werkzaamheden zoals die vandaag, dinsdag 19 oktober, al op de velden plaatsvinden.

   

   

   

   
 • Het honkbalveld ligt er momenteel als een woestijn bij, vandaag is er een dikke laag zand op het buitenveld aangebracht, daar komt nog compost bij en vanaf volgende week maandag gaat de fa. Veldman dit pakket door de toplaag heen frezen. Daarna wordt dit geegaliseerd en opnieuw ingezaaid.

   
 •