• Afsluitavond 26-11-2022

 • Het was druk en gezellig

  Het seizoen 2022 ligt nu echt achter ons, op zaterdagavond 26-11-2022 werd de traditionele afsluitavond voor de senioren georganiseerd. De jeugd hadden hun  feessie al eerder gehad, nu waren de senioren aan de beurt.
  Er waren ruim 60 personen afgekomen op dit feest en de Pup Quiz. Allerlei teams werden er geformeerd met bijzondere namen, TZN (Team Zonder Naam) Sinterklaaaaaaas, Bierstengels en nog wat fraais. Ook de laatkomers konden zo aansluiten bij de teams.

  In een rap tempo werden er in 3 ronden 45 vragen op de teams afgevuurd, daar zaten pittige tusen. Tussen de ronden door werd er nog aandacht besteed aan de MVP's. Uiteindelijk wisten de Bierbengels het meest en konden zij met een aandenken naar huis, maar ook was er een poedelprijs, niet bekend wie dat nu waren.

  MVP van HB U70 (Honkbal Under 70 oftewel H4) werd Marcel Muit, blonk nergens in uit maar was overal bij betrokken, dat hij op de trekker mag rijden scoorde wel de meeste punten voor zijn MVP verkiezing. Bij DS2 was Myrna van 't Hoenderdaal de MVP, kon niet aanwezig zijn. De rest volgt nog.

  Rond middernacht werden de laatste die-hards op straat gezet. Dank aan de kantine bezetting en Feest Commissie die dit gerealiseerd hebben.