• De kampioenen

 • Alcmaria Victrix HB U15-1 behaalt de titel.

   

  De HB U15-1 ( voor de ouderen onder ons de honkbal aspiranten 1) zijn vanmiddag door een 2 – 9 overwinning uit tegen Thamen HB U15-2 kampioen geworden.

  Er werd al naar deze wedstrijd vooruit gezien, immers Thamen is de nummer 2 van de ranglijst, stonden op 2 punten achterstand. Maar juist tegen Thamen wisten de mannen hun beste beentje voor te zetten, ook de thuiswedstrijd was al in een dikke overwinning geëindigd.

  In de 2e klasse poule H heerste de Alcmaria mannen, alleen Herons wist ze 2 x in de luren te leggen, maar omdat Herons ook wat steken liet vallen is Alcmaria Victrix reeds kampioen met nog 1 wedstrijd voor de boeg zondag 8 oktober 10:30 uur thuis tegen DVH HB U15-1.

  Namens de hele Alcmaria familie feliciteren wij de mannen, o.l.v. de coaches Mark vd Aa en Roddy van Aanholt met dit succes en wij hopen dat het team ons volgend jaar als HB U21-1 gaat vermaken, (weer voor de ouderen onder ons de honkbal junioren 1). Dan gaan zij dan ook op het grote veld hun kunsten vertonen.

   
 • Het verhaal van een trotse moeder

  Het is gelukt, Aspiranten 1 zijn Kampioen!!

  Voorafgaand aan de wedstrijd zijn de jonge mannen gestart met een (gesponsorde) teambuildingslunch in de kantine van AV.

  Met frisse moed en gezonde spanning start de wedstrijd om 15:00 in de Kwakel tegen Aspiranten 2 van Thamen. Al snel wordt het eerste punt voor AV gescoord door Stijn Schultz na een goed uitgevoerde opofferingsstootslag van Mauro van der Aa. De voorsprong breidde verder uit naar 3 punten door o.a. een mooie twee honkslag van Don-Martin van der Horst waarop Mees Kriek binnen loopt die door een hit by pitch op het eerste honk was beland. De eerste inning wordt afgesloten met een 1-3 voorsprong voor AV.

  De tweede inning wordt de voorsprong verder uitgebreid naar 7-1, door 3 x 4 wijd en twee mooie honkslagen voor Mees Kriek en wederom Don-Martin van der Horst.

  Na 6 strike-outs, 4 honkslagen tegen en totaal 2punten tegen wordt de pitcher Mauro van der Aa aan de start van de vierde inning gewisseld voor Stijn Schultz die de vierde inning knap dicht weet te houden.

  Waarna AV in de 5e inning uitloopt naar 2-9 door een fantastische out of the park homerun van Ludnairo Strickx, die gevolgd werd door een mooie twee honkslag van Floris Zuiderwijn die vervolgens binnen wordt geslagen door een harde honkslag van Mats Jongmans. Waarna de wedstrijd wordt uitgegooid door Don-Martin van der Horst met 1 3slag doorgeschoten bal en 3 x 3slag!

  Het feest kon beginnen met een mooie 2-9 overwinning die het kampioenschap van de Aspiranten 1 AV bevestigde.    

   
 • De mannen worden bedankt