• H4 grijpt net naast winst in Zaandam

 • Op een mooi gerenoveerd sportpark Kalverhoek moesten wij aantreden tegen het jeugdige Odiz 3. Ná de mooie rit naar het sportpark waarbij een overvolle Zaanse Schans zagen begonnen we met een super spirit aan de wedstrijd. 

  Inmiddels bijna 2 jaar sinds Corona hebben we wederom een mooi team met wat aanvulling van Max Bowra, Francisco Jones, Jeroen vd Aa, Ted Reus, Rene Veldhuis en Elwin Buikema. Uiteraard mist er af en toe iemand en doen we beroep op invallers zoals ook vandaag.

  Mike startte op de heuvel met Scott achter de plaat maar eerst kwamen we op een 0-1 voorsprong. Wat 4 wijd en slordigheden van het Zaanse veld zorgde voor onze eerste run van 2022.

  Odiz knalde er behoorlijk op los in de eerste inning en kwam direct lanszij 2-1. Ff een tandje bijzetten mannen!

 • De opvolgende innings liep het gelijk op. Zowel de Odiz werper als Mike gaven ieder een pu ntje per slagbeurt op zodat er ná 5 innings een stand van 4-4 op het bord stond. Om de winst binnen te slepen moest er wat gebeuren! Met 2 nullen kregen we alsnog 2 man op de honken die ook nog eens scoorden! We konden dus met een voorsprong de laatste slagbeurt in. Zou dit de eerste winst van 2022 worden.....

 • Mike beklom ook de laatste inning nog als werper van AV. Het ging natuurlijk niet meer zo soepel maar toch... Hij stond eigenlijk wel lekker te smijten hoor. Eerst Froggie aan slag en natuurlijk een k...rolletje naar drie en safe op 1. Geeft niet volgende man... Swing, hit, 2 en 3 bezet. Balen, dit was niet het plan. Dan een lekkere strikeout en een vangballetje midveld. 2 nullen en nog steeds 4-6 voor!

  Helaas, volgende Zaner jaagt de curvebal voor een 2-honker het linksveld in waarbij de gelijkmaker de plaat passeert en onze hoop op de winst vervlogen was.

  Gelukkig de 3e nul, een grouder naar Andy en een streep naar Mark. Eindstand 6-6

  Toch lekker potje hoor mannen!

 • Tot slot een koud pilsje op het Odiz-terras en een rustig ritje huiswaarts.

  Volgende week een thuiswedstrijd op zaterdag om 17.00 tegen onze rivaal Double Stars. Daar hebben we nog "unfinished business" mee