• H4 niet te stoppen!

  Waarom de mannen pas aan het einde vh seizoen in vorm raken is onverklaarbaar maar dat zij momenteel ON FIRE zijn is duidelijk. Alweer de 4e winst op rij.

  De mooie mix van gebrekkige spelers tezamen met oud topatleten blijkt een goede formule voor overwinningen in de spannende 6e klasse.

  Vandaag wederom de start met Wiebe op de heuvel. In de 3 inning kreeg hij het wat lastig toen hij zijn controle totaal kwijt was maar gelukkig stond zijn vervanger al in de startblokken. Onze italiaanse volbloed Kiran laat al weken zien een waardig puinruimer te zijn voor Wiebe. Hij gaf bij een 4-6 achterstand het team weer vertrouwen door Urbanus ver van de thuisplaat te houden. En zo gebeurde het dat de achterstand werd omgebogen in een ruime 10-6 overwinning.

  Metname een pittige triple van inmiddels EX-speler Jeroen vd Aa. Hij liet nog maar eens zien dat zijn keuze om te stoppen wellicht wat voorbarig is...

  Ook broer Mark, Max, Wiebe en Giovanni waren hot today en lieten de hoornse outfielders en outfielderessen veelvuldig meters maken.

  Volgend weekend een welverdiend vrij weekend maar daarna volgt toch echt het slotakkoord in deze koningsklasse als er in Heiloo nog wat moet worden rechtgezet.

  Ongeacht die uitslag is het nu al duidelijk dat er volgend seizoen wederom een fantastisch H4-team zal staan om al ons trouwe publiek te vermaken met een mix van honkbal en circuswaardige optredens op het veld.

   

 •