• Het was heet

 • AV H1 - TTT H1

  Honkbal 1 wint slome wedstrijd, 8 – 4 tegen Tex Town Tigers H1.

  Honk & Softbal zijn zomersporten, maar 33 graden is toch wel wat warm. Tex Town Tigers was om 10:00 uur in de bus gestapt en na een BP en in & outfield kon de wedstrijd om 14:00 uur van start. Die miste Alcmaria Victrix niet, Guus Kuper, de starter van TTT, had veel moeite de bal door de zone te krijgen, Dave Tromp, Dylan Braak en Michael Pluijmers kregen een gratis ticket naar 1, TTT wist nog wel een dubbel 4-6-3 te draaien waarop Dave Tromp de 1 – 0 aan tekende. Maar Falco Hoffman deelde nog een RBI tik uit voor de 2 – 0 van de voet van Dylan Braak. En dat bleef even zo, Mika de Lincel, weer eens de heuvelist, had zijn zaken redelijk voor elkaar.

  Tot de 1e 3, door 2 x 4 wijd en een RBI tik van Mikkel Oosterveld kwam TTT langszij. 2 – 2. Dat paste natuurlijk niet in het gameplan, gelijk 3 verscheen de hele line-up in het slagperk, 1 x 4 wijd, een glipper, 2 singles en 2 doubles, waarbij de double van Dylan Braak het meeste pijn deed, hij sloeg alle honken leeg op dat moment voor een 7 – 2 tussenstand. Gelijk 7 was het Joran Klarenbeek die de bal het buitenveld hek in roste, hierop kon Dylan Braak de 8 – 2 produceren.

  In de 1e 5 beklom Jordie Celie de heuvel, hield lang stand, na 3 2/3  inning was het gas op en was TTT 2 punten rijker, Tommy de Zwart mocht de zaak op slot gooien. En dat deed hij, looking K om de 8e inning te beëindigen en met wederom een looking K wist hij de deur definitief voor TTT dicht te houden, na ruim 3 uur kon het spul weer opgeborgen worden, het bleef nog lang gezellig op het terras.

  Door deze win is het behoud van een plek in de 2e klasse voor 99,99 % veilig gesteld.

 • De foto's zijn van Mike de Zwart

 • Veel verkeer op de honken

 • Het was gezellig druk

 • En ook het Open Hof kwam langs