• HSB 1 team 2021

 • We need you

  Fridaynight - Softbalnight

  De vrijdagavond was jarenlang bij Alcmaria Victrix gevuld met softbal, naast de dames was het veld 1 de laatste jaren het domein van de heren softballers. Dat resulteerde zelfs in de Kampioenschap van Nederland en deelname aan de Europa Cup in Praag.

  Maar door het stoppen en verhuizen van een paar bepalende spelers was het niet meer mogelijk om op het hoogste niveau een representatief team neer te zetten en dus geen mannen softbal meer op de vrijdagavond. En dat voelt raar, zo raar dat er weer een start gemaakt gaat worden met het heren softbal op de vrijdagavond.

  Dat dan niet op het hoogste niveau, maar een stapje lager, lekker ballen met je maten, gezellig, sportief en een beetje competitief, want het blijft toch een spelletje. En na afloop de 7e inning in de Dug-Inn, drankje, hapje en vertellen over de schitterend gemiste vangbal of de 3 slag die je om de oren kreeg. Maar ook die mooie line drive waardoor je het winnende punt binnensloeg.

  Dat gaat het komende seizoen dus weer gebeuren, Carola Untied heeft al de naam van 12 spelers en sters (want ook de dames gaan de wei in) op papier mogen zetten om weer een Alcmaria Victrix HS1 team in te gaan schrijven in de 1e klasse Heren Softbal.

  Mocht je al lezend denken, dat vindt ik leuk, en je wilt dit ook meemaken stuur dan een mailtje naar secretaris.hs@alcmariavictrix.nl en je wordt uitgenodigd om deel te nemen, zonder enige verdere verplichting, het moet eerst goed voelen en dan overleggen wij wel over het vervolg, kom lekker in beweging en pak die bal en knuppel op.

  Honk- & Softbal, de enige sport waar slaan en stelen mag.