• PROCAMP
 • Fluiten? Fluitje van een cent!

  Voor het nieuwe voetbalseizoen is Alcmaria Victrix op zoek naar extra mensen (van jong tot ouder) die willen meedraaien in de scheidsrechters poule! Als je je opgeeft voor de scheidsrechters poule kun je gevraagd worden om af en toe op zaterdag een thuiswedstrijd voor Alcmaria Victrix te fluiten.

  • Nee, het hoeft niet iedere week!
  • Nee, je hoeft niet alles van de spelregels te weten!
  • Alcmaria Victrix heeft jou nodig!

  Met name voor de juniorenwedstrijden op groot veld (einde ochtend/begin middag) is het lastiger geworden om voor alle thuiswedstrijden een scheidsrechter beschikbaar te hebben. Gelukkig, dankzij een kleine maar zeer gemotiveerde groep verenigingsscheidsrechters, lukte dat bijna iedere week wel weer.

  Veel mensen zien een drempel om zich aan te melden als verenigingsscheidsrechter. In het begin kan dat ook best spannend zijn. Maar als scheidsrechter ben jij niet verantwoordelijk voor een eerlijk verloop van de wedstrijd. Dat zijn de spelers zelf! Jij als scheidsrechter bent niet oneerlijk en kunt hooguit een onjuiste beslissing nemen.

  Vanuit Alcmaria Victrix kunnen we je de cursus vereniging scheidsrechter aanbieden en je krijgt een praktijkbegeleider (ervaren scheidsrechter) toegewezen die jou kan begeleiden bij het fluiten van wedstrijden en je tips en advies kan geven. Ook stellen we je de benodigde materialen en, indien gewenst, scheidrechterkleding beschikbaar. En na de wedstrijd krijg je uiteraard een drankje aangeboden!

  Dus: lijkt het je leuk om als verenigingsscheidsrechter bij Alcmaria Victrix een wedstrijd in goede banen te leiden en wil jij graag een rol van betekenis spelen binnen de vereniging? Meld je dan nu aan!
  Dat kan bij Manuel Rodriguez Campos via manuel16@live.nl of 0621967540