• Five in a row voor H4

  Op 23 oktober nog een competitie-potje honkballen komt niet zo heel vaak voor. Vandaag was het echter zo ver en traden we aan bij onze buren in Heiloo voor een gezellig wedstrijdje in de befaamde 6e klasse regionaal.

  Wat gemankeerd de Kennemerstraatweg af omdat we nogal wat coryfeen mistten vandaag. Rop, David, Ted, Gio, Jeroen, Wiebe, Sjoerd, Francisco en Marcel ontbreken veelal wegens blessures en/of gezinsverplichtingen elders.

  Uiteraard zou H4 H4 niet zijn als we desondanks een sterke line-up het veld insturen en zo geschiedde.....

  In de 1e inning al gingen we los op het werpen van International Ciska Welboren. Honkslagen en wat slordigheden van het heiloose veld zorden direct voor een 0-3 voorsprong. Een voorsprong die ook niet meer uit handen gegeven werd...

  Aan AV-zijde bewees Mark vd Aa maar weer eens dat we hem veel vaker op de heuvel hadden moeten zetten dit jaar. Hij domineerde 3 inn en kon relaxed zijn plekkie in het outfield pakken met een 0-5 voorsprong. Reliever Tommy beklom de mound voor inn 4 en 5.

  Alcmaria liep verder uit naar 0-5 terwijl de alcmaria defensie niets toestond. Metname kortestop Elwin Buikema was fenomenaal. Hij tekende uiteindelijk voor 6 nullen en gaf het team veel vertrouwen!

  Heiloo kwam voorzichtig wat dichterbij in de 5e inning (2-6) door wat focusproblemen bij AV. Veel verder lieten de mannen het niet komen. Een fraai doubleplay bracht rust.

  Op de inmiddels verse werper van DSH sprokkelden we nog 2 runs waardoor we met een 2-8 stand het laatste halfuur in konden. Het pitchen werd overgenomen door Mike  die met verve de closerrol vervulde. Een enkele run werd nog geincasseerd maar dat was alleen voor de statistieken.

  De handen werden om 14.10 geschud en de biertjes konden geopend.

  De 5e winstpartij op rij was een feit en bracht het team nog even naar de 5e plaats in de poule door zowel Sparks als tegenstander DSH voorbij te streven op de laatste speeldag!

  We kijken uit naar 2023 en gaan dan voor de titel met ons fantastische U70 team.

  Alle supporters bedankt voor jullie steun dit seizoen en tot in april