• Bit and Bytes

 • De nieuwe sponsor Bit and Bytes uit Heiloo

  Heden werden er handtekeningen gezet onder de overeenkomst voor 5 jaar voor een reclamedoek van Bit and Bytes uit Heiloo. Michael Hofman, de directeur van Bit and Bytes heeft al eerder het Herensoftbal team van Alcmaria Victrix in hun Europa Cup avontuur ondersteund en vond het nu tijd om de honk en softbal vereniging Alcmaria Victrix wat breder te ondersteunen en, uiteraard, zijn bedrijf Bit and Bytes wat meer exposure te geven door een doek langs de N9 op te hangen, goed voor ruim 9.000 auto's die er langs rijden. Wij zijn dan ook erg blij dat wij daaraan mee kunnen werken.

  Ook even wat ruimte om het bedrijf van Michael Hofman, Bit and Bytes aan u voor te stellen.

  Bedrijfsgeschiedenis:

  Begonnen in 2012, aan de keukentafel vanuit zijn huis. Michael Hofman kreeg op een zondagavond een vraag van een goede vriend van hem: Een internetstoring, 8 winkels en geen ICT-er... Michael reed heen en ‘s nachts was alles opgelost.

  De vriend vroeg daarmee om het voortaan structureel en professioneel uit te gaan voeren. Nog werkzaam bij KPN en geen eigen bedrijf moest er even over nadenken, ondernemen... Diep in z’n hart iets wat hij altijd al heeft gewild. Binnen een week ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en daar was Bit and Bytes geboren ! 

  De “paar klantjes” werden er snel meer en tot op de dag van vandaag groei ze lekker door. Ondertussen hebben we inmiddels een dusdanig gevarieerd klantenbestand dat er 5 mensen op de loonlijst staan en er staat nog een vacature open voor een ambitieuze ICT-er !

  Het werk varieert erg sterk: Van de installatie van een printer, tot het configureren en opleveren van een compleet nieuw netwerk voor 75 werkplekken, inclusief printers, VoIP toestellen, Wifi en beveiliging op zowel netwerk als computerniveau. 

  Dit is allemaal mogelijk door nieuwe technologieën en (nieuwe) kennis, waarbij de teamleden wekelijks cursussen volgen. 

  Bij groei, hoort ook (nog meer) naamsbekendheid. Bit and Bytes kiest er bewust voor om dit onder andere te doen via sponsoring: Dit is een echte win-win situatie omdat je élkaar helpt:

  Financiën voor de club en (meer) naamsbekendheid voor de ondernemer. Oh, en die vriend is nog steeds klant en de eigenaar van Sanisale.com & Keukensale.com :) 

  Bit and Bytes,

  ICT Beheer, Totaal ontzorging !