• Drie kampioenen

  Heren Softbal 1 (HS1) liet dit seizoen opnieuw zien dat het team tot de beste softballers van de regio behoort. Met dertien keer winst in achttien gespeelde wedstrijden behaalde de Alkmaarse spelers de titel in de 1e klasse poule B.

  Het kampioensduel tegen Double Stars Heiloo begon goed, DSH kwam nog even terug maar daarna liet Alcmaria zien dat het team de titel waard is.

  Ook de meiden van Alcmaria Victrix SB U12-1 behaalden het afgelopen seizoen het kampioenschap. Daarmee trokken de softbalsters de goede lijn van de afgelopen jaren door. 

  Alcmaria won 14 van de 18 wedstrijden en eindigde zo op de gedeelde eerste plaats, samen met Flying Pioniers uit Hoofddorp en Nieuw-Vennep. De Alcmaria-meiden vierden de titel onder meer met een rondvaart door de Alkmaarse grachten

  Het derde honkbalteam van Alcmaria, officieel H3, was dit jaar de derde Alkmaarse kampioen. Het team dat gezelligheid en teamgeest de belangrijkste ingrediënten van het honkbal vinden, wist elf wedstrijden te winnen van de zestien matches. Daarmee bleven de Alkmaarse mannen Odiz Frogs H2 één puntje voor.

   De kampioenswedstrijd was een beetje een anticlimax. Combinatieteam D666/Sparks3 wist niet genoeg spelers op de been te krijgen en zegde af. Zonder te spelen kreeg Alcmaria de titel in de schoot geworpen. Het weerhield de mannen er niet van te genieten van veel kampioensgezelligheid.