• PROCAMP
 • De Derde Helft

                                              

   

  Elke donderdag in het clubhuis van Alcmaria Victrix: De Derde Helft!

  Elke donderdag van 14.00 tot 16.00 uur zijn alle 55+’ers welkom om op gezellige wijze in onze kantine deel te nemen aan verschillende activiteiten, zoals klaverjassen, sjoelen, wandelen, tafeltennis of keezen. We starten natuurlijk met een kop koffie en na afloop is er ook gelegenheid voor een drankje.

  Ook is er Walking Football in onze sporthal. Dat is voetbalpartijtjes in kleine groepjes op kunstgras. Eerst een gedegen warming up, daarna lekker voetballen! En veilig want hardlopen en fysiek contact is uit den boze. Neem wel geschikte schoenen mee en je trainingspak. Douchen is mogelijk na afloop. 

  Iedereen is welkom en de toegang is vrij! Onze kantine is op de eerste verdieping en is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Voor meer informatie:
  bel met Rolf Huese:  06 36 30 46 72 of mail naar dederdehelft@alcmariavictrix.nl

  De Derde Helft is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en de Vriendenloterij met als doel de sportkantine een vernieuwde functie geven, namelijk die van een centrale plek waar ouderen elkaar kunnen ontmoeten voor (sport)activiteiten en gezelligheid.