• De cheque van de VriendenLoterij

  • Dankzij Anneke Bruin en uw deelname

    Extra € 3683,00 voor de honk- en softbalvereniging Alcmaria Victrix van  de VriendenLoterij

    Wat een mooie verrassing! Vandaag ontvingen we een extra bijdrage van € 3683,00 van de VriendenLoterij. De bijdrage komt voort uit de extra schenking van 5,6 miljoen euro die is vrijgemaakt voor clubs en verenigingen die trainen en repeteren. Op deze manier biedt de VriendenLoterij een financiële steun in de rug aan ruim 2.400 clubs en verenigingen in tijden van hoge energiekosten, van sportclubs tot muziek-, toneel- en theaterverenigingen.

    Dat nieuws kwam gisteren volkomen onverwacht in de mail box, dat hebben wij grotendeels te danken aan de jarenlange inzet van in het bijzonder Anneke Bruin, zij coördineert al heel lang deze actie van de VriendenLoterij, maar ook aan u, omdat velen van u deel nemen aan de VriendenLoterij, waarvan een groot deel van uw inleg weer terugkomt bij de vele clubs en verenigingen die Nederland groot maakt.

    Dus als u nog deel wilt nemen kan dat via deze link https://www.vriendenloterij.nl/ en vergeet niet te vermelden dat u dit namens de honk- en softbalvereniging Alcmaria Victrix doet.