• De bedoeling van deze foto ontgaat mij.

 • Het verhaal van 14-4-2023

  De streak op 2, 5-18 win in Heiloo.

  En weer een dikke win, in een wedstrijd met vele hoogte- en een dieptepunt. Om met de hoogtepunten te beginnen, er had zich niemand afgemeld, de voltallige selectie was aanwezig, dat gaf Oma wat ruimte om ruim van te voren de winnende line-up samen te stellen en om de teamfoto te maken, daar had Anthony Beaumont sterk op aangedrongen op fb en zowaar die staat er nu bij.

  Maar omdat iedereen aanwezig was en de dug-outs bij Heiloo nogal krap bemeten zijn, diende Oma haar taken naast de dug-out uit te oefenen, gaf haar ook wat meer mogelijkheden als oppas oma.

  Van te voren werden alle scenario’s en draaiboeken doorgenomen en nadat iedereen zijn plasje over de opstelling had gedaan, grepen de U70 mannen (want zo mag je ze nu wel noemen, alleen Tommy is de dissonant) Heiloo bij de keel, Heiloo had zich op de transfermarkt eind 2021 versterkt met toen 3 Alcmarianen, maar waren niet opgewassen tegen het slaggeweld en snelheid van de jongens en 1 dame. Na 10 man in het perk in de 1e slagbeurt stond er al een geruststellende 0 – 6 stand in het boek. Heiloo krabbelde, gelijk 1, 1 puntje terug, maar gaandeweg de wedstrijd werden er in totaal door Alcmaria Victrix 18 rondjes gelopen, dat is flink meer dan de 5 die Heiloo produceerde.

  En omdat het wisselbeleid toch een zootje was, iedereen vond dat een ander ook wat mocht, zonder daar Oma in te kennen, vond Opa Francisco zich gelijk 2 al terug in de niet aanwezige werpcirkel, hij kreeg ook de kans zich warm te houden.

  En dan het dieptepunt, het lukte Marcel M. om als enige van het spul, onder het toezicht houdende gezin, want Sandra en kids waren, zoals gewoonlijk, weer aanwezig om 3 slag te krijgen, maar….. Marcel M. had de raad van nr. 14 in zijn hoofd geknoopt, ieder nadeel heb zijn  voordeel, want hij wist in zijn volgende beurt de bal hoog en ver het BMX kerkhof in te dreunen voor een heuse Homerun. Na 5 inningen vond men het welletjes en werd de sleutel van de Heiloo kantine tevoorschijn getoverd om de brand te blussen.

  Het is de bedoeling dat de U70 mannen en vrouw zich op vrijdag 21 april naar Purmerend begeven om aldaar de koppositie te verdedigen. Aanvang 18:30 uur.

  Hieronder dus een unieke foto, de hele selectie compleet, zeldzaam.

 • Alcmaria Victrix HS1 2023