• Coachuitje Boules & Bites

  Gisteravond gezelig met alle Honk-en Softbalcoaches het jaar afgesloten bij Boules & Bites in Alkmaar. Ff bijkletsen over het voorbije seizoen en uiteraard plannen maken voor 2023 en hoe kan dat beter dan met een etentje en een drankje...

  Maarliefst 17 topcoaches druppelen binnen tussen 19.00 en 19.30 en ná een korte huishoudelijke mededeling van Mike nemen we plaats aan tafel en wordt er genoten van de culinaire kunsten van deze gezellige, nieuwe horeca in hartje Alkmaar.

   

   

 • Ná het heerlijke eten (een lekker soepie vooraf en een vette Angus Burger) begeven we ons richting de Jeu de Boules banen om een balletje te werpen. Wellicht moeten we toch maar weer een baan aanleggen bij AV ??

  Sommigen van de coaches hebben het spel vaker gespeeld en kennen de regels op het duimpje. Anderen kijken eerst nog even de kat uit de boom waarna ook zij enthousiast de grindbak instappen.

   

 • Om een uur of 22.00 verlaten we het ondergrondse etablissement en begeven ons naar de tegenover gelegen Stadskade om daar nog even verder te socializen. Uiteraard weer onder het genot van een borreltje.

  Het niveau van de gesprekken wordt dieper en tevens waziger... En dan om een uur of 0.00 worden we de tent uit-gebonjourd want het is immers sluitingstijd aan de kade. Samen met eigenaar Ron Koppies verlaten we de feesttent en worden de volgende plannen gemaakt. Wie gaan er nog mee naar De Boom.......

  Wederom haken enkelen af en blijven de Die-Hards over die het nog tot 03.00 uitzingen in het Centrum bij Café De Boom,

  Ontzettend genoten van het avondje met alle enthousiaste trainer/coaches en ik weet zeker dat we allemaal weer vol goede moed het seizoen 2023 tegenmoet gaan.

  Alcmaria bedankt voor de organisatie en bijdrage.