• De een coacht de pupillen honkbal van Alcmaria Victrix en de ander begeleidt de Alkmaarse softbalmeiden. Samen hebben zij meer dan 65 jaar ervaring in honkbal en softbal. En dat hoor je in de nieuwe podcast Coach Ball.

    Hun kennis en ervaring willen Reinier Sierag en Wesley Blonk niet alleen delen met hun kinderen, die alle vier spelen bij Alcmaria. Ze delen ook graag hun liefde voor het spel - ,,For the love of the game", zoals ze zelf zeggen. Met andere spelers, met de ouders en met andere coaches. Dat doen Reinier en Wesley sinds het afgelopen najaar in een podcast genaamd Coach Ball.

    De twee Alcmaria-jeugdcoaches maakten al zeven afleveringen van Coach Ball. Op hun eigen, enthousiaste wijze interviewen zij coaches en spelers over allerlei aspecten van het spel. Van de voorbereiding op een wedstrijd, de keuze voor het materiaal, de coaching van jeugdspelers, bestuurlijke zaken.

    Luister naar de podcast als je meer wilt weten over het spelletje en alles wat daar bij komt kijken. Download of stream de audio via uw favoriete podcast-app, bijvoorbeeld via Spotify.