• Klimmen en klauteren

 • Alles doet het weer

  Alles doet het weer

   

  Na 14 jaar trouwe dienst was ook het scorebord op het softbalveld aan vernieuwing toe, veel regen en zilte wind hebben hun tol geëist van de printplaten van het scorebord, gaf eind vorig jaar al wat problemen en dit natte voorjaar gaf de doorslag, het scorebord was echt stuk. En dan blijkt pas dat deze informatie gemist wordt, diverse ouders en ingewijden vonden het jammer dat er geen stand en slag/wijd en nullen meer bewonderd kon worden.

  Dus in overleg met onze trouwe leverancier (Scoretec) en dat heeft geresulteerd in een nieuw systeem in de kasten, sneller, beter leesbaar, kortom weer een up-to-date bord.

  Maar voor dat allemaal geregeld is moet er wel wat werk verzet worden, de- en montage, brengen en halen in Neede (tegen de Duitse grens) klim en klautermateriaal en een financiële bijdrage. Dank aan Marjan & Hans, Peter, Mark, Marcel, Bert en Ritso.

  Ook is door de fa. Oostendorp de verlichting weer in orde gemaakt, er waren 3 lampen stuk en tot slot heeft AlkmaarSport ook de beregening weer werkend opgeleverd. Dus veld 1 is weer helemaal tiptop in orde.