• Alcmaria vrouwen winnen ruim van WSV 1930

    Na de goede winst van afgelopen week tegen Assendelft was het vandaag de thuis wedstrijd tegen WSV 1930 VR2. Uit leden de Alcmaria vrouwen een gevoelige nederlaag maar deze kan vandaag recht gezet gaan worden ook. Ook een belangrijke wedstrijd voor Oosthuizen want coach van Veen stond met een van haar speelsters toe te kijken na hun overwinning op HSV. Met het oog op de kraker volgende week in Oosthuizen.
    Het is 14.00 uur als scheidsrechter Valk fluit voor het begin van je wedstrijd en Alcmaria trapt af. Het spel werd snel verlegd naar de helft van WSV 1930 en het duurde ook niet lang of Ashley schoot de 1-0 erin. Ondanks de blessure gevallen en afwezigen viel het spel nog wel mee. Gelukkig hebben we altijd nog de MO17 die wederom weer bereid waren om deel te nemen in onze wedstrijd. Het werd een eenzijdige helft waarbij Alcmaria uit kon lopen naar 3-0 en geen vuiltje aan de lucht. Coach Zijlstra kon er weinig aan toevoegen.
    De 2de helft worden een paar wissels ingebracht en WSV 1930 krijgt iets meer lucht en ruimte om te spelen en ze krijgen wat kleine kansjes. Het spel is niet spectaculaire maar er wordt weinig weg geven. Chris heeft een paar kansen maar schiet net over, naast of de keepster pakte de bal. Eva strijd en rent en maakt slidingen tot ze leeg is en krijgt haar publiekswissel. De talenten van MO17 werken keihard voor het team tot vreugde van coach Zijlstra. Dan komen er nog 2 goals bij en eindigt deze wedstrijd op 5-0.
    Complimenten voor beide teams voor hun inzet en sportiviteit.
    De drie punten blijven thuis en we kunnen ons op gaan maken naar de kraker volgende week in en tegen Oosthuizen.