• Alcmaria Vrouwen verrassend onderuit tegen WSV 1930 VR2

    Het is alweer 21 november en vandaag de uit wedstrijd tegen WSV 1930 VR2. Gezien de stand mag deze tegenstander niet al te veel problemen opleveren voor onze trots uit Alkmaar. Maar zoals vaker kom je dan bedrogen uit als het laatste fluit signaal heeft geklonken. 4-2 verlies.
    Lag het aan het weer of aan het gras? Nee daar lag het niet aan. Lag het aan WSV 1930 VR2? Deels wel ja, deze dames hebben de wedstrijd goed aangevoeld. Toegeslagen op de juiste momenten en met fris voetbal uit 6 kansen 4x gescoord. Dat zijn resultaten. Nee vandaag lag het werkelijk aan ons zelf. Misschien deels overschatting, misschien te vermoeid zijn en niet 100% gefocused op deze wedstrijd. In de 1ste helft kregen we zes 100% kansen en daar gaat er 1 van in. In de 2de helft de bovenliggende ploeg en ook daar zeker 9 goede kansen en maar 1x gescoord. Eva haar stinkende best gedaan maar het team liep niet en gaf WSV 1930 te vaak de kans om te gaan scoren. Ook voor Capitano Kat een domper maar verder goed gecoacht!
    Toch is er keihard gewerkt maar het was niet genoeg vandaag. Fallon en Deborah bedankt voor jullie spel vandaag en Fallon voor de beide goals. Soms heb je wedstrijden dat niks lukt en vandaag was zo een wedstrijd. Op naar volgende week want dan komt Ado'20 wel even langs nog!