• Alcmaria Victrix zoekt vrijwilligers

  De zonnepanelen op het dak van de Dug-Inn. De aangeharkte velden die altijd in topconditie zijn - voor elke wedstrijd en elke training. De tosti's na de wedstrijd. Alcmaria Victrix is niets zonder de vrijwilligers.
   
  Maar, waarschuwt het bestuur, de basis is smal. Alcmaria heeft niet heel veel vaste vrijwilligers. Daarom zoekt de honkbal- en softbalvereniging met spoed nieuwe medewerkers die vrijwillig willen helpen om de club draaiende te houden.
   
  Naar wie is Alcmaria op zoek? ,,Simpel", zegt voorzitter Paul Nunes van de honkbal- en softbaltak, ,,we zoeken enthousiaste mensen! Voor de veldcrew, de kantine, om evenementen te organiseren."
  ,,Vrijwillig is natuurlijk niet vrijblijven", zegt Paul die hoopt dat Alcmaria de groep vrijwillige medewerkers kan uitbreiden met een paar enthousiaste, betrouwbare leden. ,,Ik denk dat wij het afgelopen seizoen wat te weinig hebben gedaan om de leden bij de vereniging te betrekken. Dat willen we in het nieuwe seizoen heel graag beter gaan doen."
   
  Naar wie is Alcmaria Victrix honbal en softbal op zoek?
   
  De veldcrew
  De ploeg onderhoudt de honkbal- en softbalvelden van de vereniging en doet kleinere klusjes op het sportcomplex.
   
  De kantine
  Voor de kantine levert elk team dat thuis speelt een afgevaardigde voor, tijdens en na de wedstrijd. Dat is de afspraak. Maar wie graag af en toe de handen nog meer uit de mouwen steekt, koffie schenkt en tosti's bakt, is natuurlijk ook van harte welkom. Het bestuur overweegt een vaste kracht aan te stellen die op drukke wedstrijddagen in het weekend de keuken bemant. Meer nieuws daarover volgt later.
   
  De evenementen
  Het Alcmaria-bestuur wil komend seizoen graag meer activiteiten organiseren voor de leden. Een toernooi, bijvoorbeeld met Pasen of Pinksteren, ligt voor de hand, maar voorzitter Paul Nunes roept alle leden ook nadrukkelijk op met nieuwe idee├źn te komen.
   
  De nieuwsbrief
  En wie denkt: stukjes schrijven voor de nieuwsbrief en de website kan ik ook... of zelfs beter, is hierbij ook van harte uitgenodigd om te reageren!
   
   
  Reacties naar: bestuur.hs@alcmariavictrix.nl