• Afscheid Team Vrijwillig chauffeurs bij Alcmaria Victrix

    Op zondag 11 juli werd bij Alcmaria Victrix een Borrel BBQ gegeven als dank voor het ruim 1,5 jaar rijden van o.a. Corona verpleegkundigen naar het NWZ . Ruim 25 chauffeurs van Team Vrijwillig, het NWZ,  diverse dankbare verpleegkundigen en de organisatie van Team Vrijwillig genoten ruimhartig van de door Alcmaria Victrix georganiseerde BBQ.

    De verpleegkundigen en chauffeurs uit de Noordkop werden nu zelf gereden, Michael Chapman had 9 extra Tesla's weten te organiseren die nu de chauf de chauf (chauffeurs voor chauffeurs) ritten deden. Ze reden in volgorde het veld op en daar werd een statiefoto gemaakt voor het scorebord op veld 1.

    Van dit geheel is een fraaie video gemaakt door Michael Chapman, deze kunt u via https://vimeo.com/580511541 bewonderen.

    Dank aan alle vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat de verpleegkundigen netjes en stipt op hun werk kwamen, of na een lange dienst weer thuis afgezet werden, dank aan Team Vrijwillig, Ellen en Aad, dank aan Alcmaria Victrix voor het organiseren en sponsoren van deze BBBQ, Bert en Nico. Het was beslist de moeite waard.