Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Team-informatie

Team-informatie

Hallo allemaal, mag ik mij aan u voorstellen.
Mijn naam is Wesley Blonk en ik speel al vanaf mijn 6e jaar Honk en Softball. Ben inmiddels 40 jaar en speel nu al ruim 10 jaar bij Alcmaria Victrix. Ik ben vader van 2 dochter welke ook bevangen zijn door het softball virus. Op sportief gebied heb ik meerdere seizoenen hoofdklasse softbal gespeeld als pitcher.

Ben landskampioen geworden en heb 12 jaar voor het nationaal team mogen uitkomen, ik heb meerdere EK's gespeeld en als afsluiting zelfs nog een WK. Inmiddels zijn die dagen voorbij en spelen we bij Alcmaria nog in de hoogste klasse en doen we mee om de medailles. Samen met 2 teamgenoten Reinier Sierag en Ted Reus zijn we nu al een aantal jaren bezig met het begeleiden van het Beeball team waar ook onze kinderen voor spelen. Nu is het zo ver dat de meiden uit de Beeball mogen doorschuiven naar de pupillen. Dit is vanaf 8 tot 12 jaar en we gaan nu echt softball spelen. Dat houd in dat de meiden zelf gaan Pitchen en volgens de regels de wedstrijden  gaan spelen. Het is alweer een tijdje terug dat we bij Alcmaria Victrix een heus softball meiden team hebben gehad dus we gaan ons uiterste best doen om dat zo te houden. Met leuke en leerzame trainingen, de juiste instelling van de meiden en de juiste  begeleiding gaan we echt werken aan een goed team voor de toekomst. Deze tak van sport bied vele uitdagingen welke de meiden zullen vormen, zowel sportief als mentaal is een teamsport in deze huidige tijd een welkome aanvulling op de weerbaarheid en sociale vaardigheden voor onze kids. 

SP1_foto.jpeg

We hebben een leuke groep meiden van gemiddeld 10 jr oud en er is zeker nog plek voor nieuwe talenten. Dus heb je zin in een leuke teamsport waar sportiviteit, teamspirit en veel plezier hebben met elkaar heel erg belangrijk is? Meld je aan voor een proeftraining op zondagmorgen 10.00 uur bij Alcmaria Victrix en ondervind zelf hoe leuk is het is om te vangen, gooien, slaan en rennen over honken in teamverband. 

Groetjes 

Wesley Blonk 

Softball Pupillen coach

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!