Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Corona

Corona

De Corona-regels bij Alcmaria Victrix

 

Trainingen:

Er wordt na de trainingen niet meer gedoucht, tenzij het weer daar aanleiding toe geeft.  De kleedkamers kunnen gebruikt worden om om te kleden, maar na de training (of douchen zoals net genoemd) wordt je verzocht meteen huiswaarts te begeven. De 1,5 meter regel blijft van kracht, dus teams vanaf JO19-1 in 2 kleedkamers of in shifts omkleden. Voor alle leeftijden geldt: geen ouders/verzorgers etc. (ook kabouters) op ons complex!

Wedstrijden:

Zowel voor bezoekende verenigingen als voor uitspelende Alcmaria-teams:
Bij uitwedstrijden van teams t/m 18 jaar (dus t/m JO19) mogen de chauffeurs ook kijken bij de wedstrijd. Denk er aan: rijd je samen in de auto naar een uitwedstrijd en is de leeftijd boven de 13 jaar doet de RIVM de aanbeveling om mondkapjes te dragen! Aan uitspelende teams (en ook bezoekende teams) het advies zoveel mogelijk auto's te combineren. Voor teams half speelveld maximaal 4 auto's (en chauffeurs dus), voor teams heel speelveld maximaal 5 auto's. Na de wedstrijd dien je overigens zo snel mogelijk de sportaccommodatie te verlaten. 

De 1,5 meter regel blijft van kracht, dus ook op wedstrijddagen teams vanaf JO19-1 in 2 kleedkamers of in shifts omkleden.

Bij thuiswedstrijden mogen er geen toeschouwersaanwezig zijn. (uitzondering mogelijk ivm noodzakelijkheid). Alleen mensen die organisatorisch betrokken zijn mogen aanwezig zijn. Wat blijft: douchen alleen de teams vanaf JO19-1. Ook hier: na de wedstrijd dien je zo snel mogelijk de sportaccommodatie te verlaten. 

De accommodatie:
De kantine is gesloten tot nader order. Op wedstrijddagen zijn wel de toiletten, wedstrijdsecretariaat en trainersruimtes open. Mondkapjes zijn daar gewenst.
De fysio-ruimte is op de reguliere tijden bemand. Mondkapjes zijn daar verplicht.

Namens het Corona-team,

 

Laurens Overtoom

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!