Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

De (bijna) eerste wedstrijd van het Corona seizoen is ook de laatse

De (bijna) eerste wedstrijd van het Corona seizoen is ook de laatse

13 oktober 2020 9:30


Herons/Sparks DS1 - Alcmaria Victrix DS1 5 - 4

Als de berichten juist zijn wordt vanavond aangekondigd dat de amateur wedstrijd sport voor 18 jaar en ouder compleet stil gelegd wordt, dat betekent dus een abrupt einde van de competities. Met de alleen maar stijgende cijfers kon dit niet uitblijven. Voor de jeugd onder 18 is nog niet helemaal duidelijk of zijn nog competitie wedstrijden mogen spelen of alleen maar mogen trainen.

Maandag avond werd bij Alcmaria Victrix waarschijnlijk de laatste wedstrijd gespeeld, dat was (bijna) ook de 1e wedstrijd van het seizoen, op 8 juli speelde DS1 toen tegen Herons/Sparks, een samenwerking tussen beide verenigingen. Dat liep toen niet zo best af voor DS1, een dikke nederlaag. Dat ging gisteravond beter, in de 7e inning wilde de 3e nul net niet lukken en werd het verdiende gelijkspel uit handen gegeven, een 5 -4 walk-off win voor Herons/Sparks heet dat dan.

Hoe het nu verder gaat zullen wij u via de site en FB doen toekomen. Alhoewel de competities vanwege het weer al redelijk naar hun einde liepen, is het toch vervelend dat dit nu op deze manier tot een stopzetten van de competities leidt.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!