• PROCAMP
 • 6 tegen 6 Back2Football

  Sinds kort vindt er op de woensdagavond de Back2Football 6tegen6 competitie plaats op de velden van Alcmaria. Nu het einde van het voetbalseizoen nadert, start vanaf 8 juni de nieuwe zomeravondcompetitie. Iedereen uit de regio is welkom om met zijn eigen samengestelde team mee te doen. Uiteraard lijkt het ons erg leuk als de teams en/of leden van Alcmaria ook mee doen met een eigen team.

  Bij Back2Football speel je 6 tegen 6 op klein veld in een korte competitie. Je speelt altijd thuis op ons complex, op woensdagavond op een vaste tijd. Strijd met de andere teams mee om de prijzen en de kampioensschaal! Uiteraard is de 3e helft een niet onbelangrijk onderdeel van deze competitie en zal er voor heerlijk bruin fruit gezorgd worden om het biertje nóg lekkerder te laten smaken na het voetballen.

  Je hebt dus maar 6 man (+ eventuele wissels) nodig om te kunnen voetballen, je mag onbeperkt doorwisselen en invallers zijn altijd welkom. Speciaal voor leden van Alcmaria Victrix is er een aanbieding voor deelname aan deze zomeravondcompetitie: 25 euro per team per speelavond, wat neer komt op nog geen 3 a 4 euro per persoon. We horen graag of jullie mee doen!

  Voor meer informatie, sfeerimpressies en inschrijvingen kijk op www.back2football.nl en de sociale kanalen van Back2Football.

  Voor vragen en/of aanmelden kun je ook contact opnemen met de organisatie via 06-54710654