Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

De Alcmaria Bingo Spektakel Show - 30 april

9 april 15:15  Doe mee en ondersteun onze club. Elke bingokaart is goed voor een bouwsteen in de nieuwe accommodatie. De supergezellige Bingo wordt live gepresenteerd door Jaap en Johan vanuit de studio van Uitjes en Eten. 2 rondes spelen wij het “gewone” Bingo. De 3e ronde gaan wij voor de swingende Muziek Bingo. Zanger Rinus, ABBA en natuurlijk de Snollebollekes komen voorbij. Herken jij de zanger of titel? Streep hem af, zing mee en win leuke bingoprijzen! meer »


Oranjefestival bij Alcmaria! 24 april

31 maart 21:00  Op 24 april van 9:00-13:00 uur organiseert Alcmaria het Oranjefestival voor jongens en meiden van 6 t/m 12 jaar: een super leuk voetbalfestijn in het teken van Oranje. Je kunt je nu hiervoor aanmelden via de www.knvb.nl/alsoranje. Zowel leden als niet leden kunnen zich inschrijven! Alle spelers van de O8 tm O12 zeker inschrijven! En hoe leuk: je kan een vriendje of vriendinnetje meenemen die nog niet voetbalt, laat die zich ook meteen aanmelden! Nadere informatie volgt later per e-mail van de organisatie. Vragen? Je kan altijd even een mailtje sturen naar: oranjefestivalalcmariavictrix@gmail.com.meer »


Louise bedankt!

24 maart 8:45  Na jaren van tomeloze inzet zal Louise Walraven na dit seizoen afzwaaien als vrijwilligster bij Alcmaria. De laatste jaren was zij onze ledenadministrateur. Uiteraard konden we dit niet zomaar aan ons voorbij laten gaan, en overhandigden Laurens en René namens het bestuur een mooi boeket. De ledenadministratie is niet de enige functie die zij binnen de club heeft bekleed, al verliep haar aanmelding voor de vrijwilligersclub ietwat bijzonder.meer »


Riny Smidt nieuwe trainer Vrouwen 1 bij Alcmaria

22 maart 21:15  Vanaf seizoen 2021/2022 zal Riny Smidt de scepter zwaaien over het eerste vrouwenteam van Alcmaria Victrix. De in Purmerend woonachtige ervaren oefenmeester wordt hiermee de opvolger van Wilfred van Hooren, die na jaren als elftalbegeleider en uiteindelijk hoofdtrainer nu een stap terug doet. meer »


Landelijke Schoonmaakdag bij Alcmaria Victrix

22 maart 8:00  Het was gister de Landelijke Opschoondag en onze Alcmarianen deden hier ook volop aan mee. Het begon al in de vroege ochtend bij de Champions League van onze pupillen. Als warming-up gingen de verschillende teams aan de slag om op ons terrein zo veel mogelijk zwerfafval te verzamelen. Hier werd uiteraard een wedstrijdje van gemaakt en AC Milan haalde uiteindelijk het meeste afval op.meer »


Onze vereniging in Corona-tijd.

5 maart 8:00  Eerlijk is eerlijk, sinds we vorig jaar in februari gestart zijn als bestuur is het allemaal geen hosanna geweest. Uitdagingen daarentegen méér dan genoeg: het managen van alle corona-maatregelen, herstructurering vereniging, verbouwing realiseren en als laatste er ook nog voor zorgen dat wie mág voetballen dat ook maximaal doet. En hoe is het met jullie? Als je niet mag trainen of voetballen terwijl het je lust en je leven is, of niet langs de lijn kan staan om naar je kind te kunnen kijken? Of je vrijwilligerswerk niet kan uitvoeren, niet met je maten (v/m) na de wedstrijd je biertje kan pakken? Niet eens op je clúb mag komen omdat we met zijn allen met Corona een serieus probleem hebben! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!