Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Stenenactie voor een nieuw terras

11 juni 17:00  Steun de club met de stenenactie waarbij je een steen, een meter stenen of een vierkante meter 'doneert'. Dat kan je zelf doen of met je team of wat je zelf wilt... Klik op de afbeelding of scan de QR-code! meer »


vacature trainer derde-herenselectieteam

6 juni 19:15   Voetbalvereniging v.a.v.v. Alcmaria Victrix zoekt voor het seizoen 2021-2022 een gemotiveerde trainer voor haar derde-herenselectieteam, wat zal gaan uitkomen in de reserve 3e klasse zondag. Wij vragen/zoeken: · Een gedreven, enthousiaste en eerlijke trainer die een duidelijk leiderschap toont · Een trainer die oog heeft voor het verenigingsbelang · Het verzorgen van de trainingen op de dinsdag- en donderdagavond en de begeleiding/coaching tijdens de wedstrijddagen · Het om kunnen gaan met een groep spelers met verschillende karakters en bezit over een natuurlijk overwicht op de spelersgroep · De nodige aandacht voor doorstroming en inpassing van jeugdspelers en ziet individuele ontwikkeling als prioriteit · Goede communicatie en samenwerking met de trainer 2e elftal en de technische commissie meer »


Nieuwsbrief juni 2021

31 mei 18:15  De nieuwsbrief van juni 2021meer »


Contributie 2021-2022

30 mei 17:00  Onderstaand treft u de contributiebedragen aan voor het seizoen 2021-2022. Zoals in ledenvergadering van 18 november 2019 is toegelicht maakt het verhogen van de contributie van spelende leden met € 10 onderdeel uit de financiële onderbouwing van de (ver)nieuwbouw plannen van de accommodatie. Afgesproken is deze verhoging in te voeren in het seizoen dat de nieuwe accommodatie in gebruik genomen gaat worden. Hier is in de vergadering goedkeuring aan gegeven. De contributie van 2021-2022 is ten opzichte van 2020-2021 verhoogt met deze € 10 naast de jaarlijkse indexatie (2%). meer »


Sponsorloop 19 juni voor ballen en materiaal

28 mei 10:15  De kleedkamers en de douches zijn verbouwd! En we hebben nog meer plannen. We bestellen nieuwe ballen en doeltjes voor jullie trainingen en wedstrijden en bergen die op in een gloednieuw hok. Dat kost alleen erg veel geld ... Daarom hebben we jouw hulp hard nodig!meer »


Vacature kantinebeheerder(s)

8 mei 0:00  Alcmaria Victrix zoekt enthousiaste gedreven kantinebeheerder(s). De functie is betaald en kan zowel door 1 of 2 personen worden uitgevoerd. Onze kantine “In de Krocht” is het kloppend hart van de vereniging. Ben jij of zijn jullie diegene die op een professionele en warme wijze coördinatie en leiding kunnen geven aan onze kantine?meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!