• 28-januari-2023 Alcmaria Victrix O13-2 - LSVV O13-4

  Het was een prachtige voetbalochtend vandaag! Een winterzonnetje en geen wind. Iedereen had er weer zin in na de winterstop.
  Ik had het team opdracht gegeven om eerst vanuit onze verdedigende stellingen te kijken hoe sterk de tegenstander zou zijn. Als we het gevoel hadden dat we ze konden hebben zou Plan B in werking treden wat inhield dat we stevig in de aanval zouden gaan.
Plan B werd al snel uit de kast getrokken. Er werd goed samengespeeld en Alcmaria bouwde gestaag aan een overwicht. Tot twee keer aan toe leidde dat tot een uitbraak waarbij Jah twee keer een assist op Bruun gaf. Bruun bekroonde de aanvallen met een doelpunt zodat we in de rust met 2-0 voor stonden.

  In de tweede helft was het spelbeeld niet anders. Weer een uitgemeten dieptepass van Jah op Bruun die de keeper met een wippertje wist te verschalken. Zowaar een hattrick!
 Daarna vond Jah het welletjes met de assists. Op een mooie pass van Ahmed krulde hij de bal om de keeper heen, in de touwen! Ongekende weelde: 4 - 0!

  Aan het einde van de wedstrijd besloot Bruun op een bal van Josha met een mooie volley de eindstand op het scorebord te zetten.

  Wat verder het vermelden waard is is dat Tije door zeer solide ingrijpen (en een prima achterhoede!) een clean sheet uit het vuur sleept. Perfect!
  Bedankt Hans voor de keepertraining en Jasper voor het vlaggen.
  Tot volgende week!