Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kabouters

Kabouters

 

Kaboutervoetbal Alcmaria Victrix

 
Voor wie?
Jongens en meisjes van 4, 5 en 6 jaar


Wanneer en hoe laat?
Elke zaterdagochtend (behalve in de zomer- en kerstvakantie)
Groep 1: 09.15 – 10.15 uur: 4 t/m circa 5,5 jaar
Groep 2: 10.30 – 11.30 uur: circa 5,5 jaar en ouder
Na afloop van de training is er altijd limonade en een snoepje in de kantine voor de kids!

 
Waar?
Bij goede weersomstandigheden buiten op een omheind kabouterveld, bij slecht weer binnen in een grote overdekte hal. De training gaat dus altijd door!

 
Door wie?
De training wordt gegeven door ervaren (oud-)voetballers van de zaterdag- en zondagselectie van Alcmaria en door enthousiaste ouders/verzorgers. Nieuwe kaboutertrainers zijn ook altijd welkom!

Aanmelden en lid worden?
Geïnteresseerd in het kaboutervoetbal, stuur dan een mailtje naar kaboutervoetbal@alcmariavictrix.nl of een appje naar kaboutercoördinator Pieter Kraakman (06-36398108). Graag alvast aangeven welke groep en tijdstip de voorkeur heeft. Langskomen kan natuurlijk ook. De kabouter hoeft niet meteen lid te worden van Alcmaria, er kan altijd eerst twee keer vrijblijvend proefgetraind worden. Aanmelden gaat heel makkelijk via: https://www.alcmariavictrix.nl/aanmelden-en-wijzigingen of via een papieren formulier in de kantine. Bij inschrijven graag vermelden dan het om kaboutervoetbal gaat.  


Kosten?
De contributie voor het kaboutervoetbal bedraagt €50 per seizoen en zal eens per half jaar (€25 per keer) afgeschreven worden. Tevens zal er eenmalig €10 worden afgeschreven als borg voor een stoere Alcmaria-sweater. Deze ontvangen de kabouters in bruikleen bij inschrijving.

 
Vragen?
Mail: kaboutervoetbal@alcmariavictrix.nl
App: 06-36398108

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!