• 25 maart-2023 Alcmaria Victrix JO13-21 - Vrone JO13-4

  Er was vandaag zeker wat te halen voor O13-2. Onze tegenstander Vrone stond in de ranglijst maar één puntje boven ons en bij winst zouden we twee punten meer dan Vrone kunnen hebben. Bij verlies zou de achterstand vier punten bedragen.

  Wat mij in de eerste helft opviel was het verzorgde spel in de opbouw van achteruit. Er werd niet wild naar voren getrapt maar er werd echt gekeken waar een medespeler vrij stond. Helaas konden we niet echt gevaarlijk worden. Of we liepen ons vast of - en dat gebeurde helaas heel vaak - we werden afgefloten voor buitenspel. Daar moeten we echt beter in worden want met buitenspel lopen ontstaan er geen doelpunten.

  Bij een van de weinige uitbraken van Vrone werd helaas wel gescoord. Met dit doelpunt zetten ze de ruststand op het scorebord: 0-1.

  In de rust hebben besproken dat we niet gevaarlijk kunnen worden als we om de haverklap buitenspel lopen. In de tweede helft was het wel iets beter maar echt scherp zijn we daar nog niet op.
  Na ongeveer 10 minuten in de tweede helft probeerde Bruun het eens met een afstandsschot van buiten het strafschopgebied. De keeper had geen verweer en zo werd de hoop op een overwinning bij Alcmaria weer levend.
In de tweede helft stond Ahmed op kiep en dat deed hij prima. Toch wist aan het einde van de tweede helft Vrone twee keer te scoren, één keer met een tergend langzaam rollertje en één keer met een rare dwarrelbal waar niemand bij kon. Het doelpunt werd op naam van de wind geschreven maar hij telde wel. Alcmaria heeft het daarna nog wel geprobeerd maar de echte overtuiging ontbrak helaas.
  Hopelijk hebben we volgende week betere omstandigheden. Dank iedereen voor de inzet, bedankt Ismail voor het vlaggen. Tijmen heeft de tas met de shirtjes mee naar huis genomen.