Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Competities 2021

Competities 2021

11 maart 2021 12:45


vanuit de KNBSB is de route naar een mogelijke start van de competities 2021 aangegeven.

Vooruitzichten honk-softbal competities!

 

We zijn allemaal erg nieuwsgierig of en wanneer we weer kunnen spelen. De temperatuur wordt beter, de Corona-maatregelen worden langzaamaan afgebouwd en de maand april komt in zicht. De maand waarin we normaliter de competitie aanvangen!

 

Het laatste nieuws vanuit het bondskantoor is dat alle jeugdcompetities zullen starten zoals gepland. Dat is dus het weekend van 10/11 april.

Alles valt en staat uiteraard bij de uitslag van de persconferentie op 23/3. Het moet uiteraard wel mogen allemaal... De bond heeft in ieder geval goede hoop en wij uiteraard ook.

 

De seniorencompetities starten vooralsnog in het weekend 1/2 mei. Dat is zo'n 3 weken later dan de originele startdatum dus dat valt nog wel mee. Uiteraard ook weer afhankelijk van de adviezen van het Outbreak Managementteam en het daarop gebaseerde besluit van de regering.

 

De velden bij Alcmaria liggen er ná komend weekend in ieder geval klaar voor. Er is de afgelopen maanden zeer hard gewerkt door de gemeente en onze eigen fieldcrew. 

Veld 1 en 3 zijn reeds speelklaar en alleen Veld 2 behoeft nog enige afwerking.

 

Laten we onze vingers kruisen en hopen op het beste. Ik hoop iedereen snel weer te kunnen ontmoeten op ons mooie complex! Nog even volhouden zou Mark zeggen....

 

 

Mike de Zwart

Alcmaria TC

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!