Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Rinus Bruckman uitgeroepen tot super supporter

Rinus Bruckman uitgeroepen tot super supporter

17 oktober 2020 14:00


En krijgt als dank een collage

Rinus Bruckman 93 jaar en uitgeroepen tot super supporter.

Rinus Bruckman werd op 26 september 1926 geboren, is op 1 januari 1965 lid geworden van de (toen alleen maar) Honkbal afdeling van Alcmaria Victrix, dat is 1 jaar na de oprichting datum van 1 januari 1964 en heeft nog het oude lidnummer 30.

Naast het coachen bij de honkbal was Rinus actief binnen het hele vereniging,  jarenlang kantine beheerder, bedacht het jeugdkamp en actief bij de veldcrew. Dat gaat, vanwege lichamelijk ongemak, wat minder de laatste tijd, mantel zorg voor zijn vrouw Coby en regelmatig ziekenhuis bezoek maken het er niet beter op.

Maar ontzeg hem niet zijn bezoek aan bijna alle wedstrijden van Alcmaria Victrix, zit zoveel mogelijk langs de kant met Coby bij in ieder geval H1, H2, H3, JH1, AH1 en de 2 pupillen teams, heeft daar vaak kleinkinderen en achterkleinkinderen in spelen. Ook sommige softbal wedstrijden luistert hij op.

Dat nu alle competities, door de Corona maatregelen, beëindigd zijn valt hem zwaar, wat nu in het weekeinde?

Binnen  Alcmaria Victrix borrelde het plan op om Rinus een aandenken te geven, dat werd een prachtige collage, samen gesteld door Barry Bobeldijk, onze hoffotograaf, hij verzorgde ook het afdrukken van de collage op plexiglas met als afmeting 70 x 50 cm. Het plan was om Rinus na afloop van de competitie, bij de laatste wedstrijd van H1, deze collage aan te bieden, maar dat plannetje kon de schroothoop op toen bleek dat alle competities stop gezet werden.

Dus togen afgelopen woensdag de 2 andere leden van de veldcrew, Hans Arends en Nico van de Kamer, met Marjan Wentink voor de media, volkomen Corona proof, naar de Willem de Zwijgerlaan om hem daar de collage uit te reiken, die werd in dank aan genomen.

De Foto’s:

AV_2020_Super_Supporter_Rinus_Bruckman.JPG

Samen goed voor 246 jaar.

rinus_foto_4.JPG

 

De collage is dus van ons creatief genie Barry Bobeldijk en de foto's van de uitreiking zijn van Marjan Wentink.

En hier de collage zelf:

 

Collage_Rinus_Bruckman.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!