Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Alcmaria Victrix

Alcmaria Victrix

Welkom bij Alcmaria Victrix!

Lees hieronder het laatste nieuws

Corona update vanaf 19 mei!

26 februari 17:15  Bijgaand de laatste versoepelingen van de corona-maatregelen: Senioren mogen binnen en buiten weer trainen in groepen van maximaal vijftig personen en zonder de verplichte 1,5 meter afstand. Ook zijn wedstrijden weer toegestaan, binnen en buiten. De jeugd tot en met 17 jaar mag per 5 juni weer in competitieverband uitkomen, vanaf 18 jaar mogen er alleen onderlinge wedstrijden worden gespeeld. Publiek is niet toegestaan. Voor Alcmaria geldt dat douches en kleedkamers niet gebruikt kunnen worden i.v.m. de nieuwbouw. Bezoekende verenigingen vragen we vriendelijk om in wedstrijdkleding te komen. Onze kantine is niet open. Wel wordt incidenteel een terras gemaakt en een uitgiftepunt in de hal opgetuigd. Omdat de zomerstop nu overal ingaat zijn deze maatregelen niet erg ingrijpend. Laten we hopen dat met de start van het nieuwe seizoen de versoepelingen verder zijn doorgevoerd! En natuurlijk blijven de al langer geldende regels gewoon van kracht: - de bouwtoilet kan gebruikt worden voor nood - alleen spelers, belanghebbenden en ouders bezoekende vereniging mogen op het complex komen. Ouders en andere bezoekers moeten voor de slagboom blijven. Veel plezier met de trainingen/wedstrijden!

vacature trainer derde-herenselectieteam

6 juni 19:15   Voetbalvereniging v.a.v.v. Alcmaria Victrix zoekt voor het seizoen 2021-2022 een gemotiveerde trainer voor haar derde-herenselectieteam, wat zal gaan uitkomen in de reserve 3e klasse zondag. Wij vragen/zoeken: · Een gedreven, enthousiaste en eerlijke trainer die een duidelijk leiderschap toont · Een trainer die oog heeft voor het verenigingsbelang · Het verzorgen van de trainingen op de dinsdag- en donderdagavond en de begeleiding/coaching tijdens de wedstrijddagen · Het om kunnen gaan met een groep spelers met verschillende karakters en bezit over een natuurlijk overwicht op de spelersgroep · De nodige aandacht voor doorstroming en inpassing van jeugdspelers en ziet individuele ontwikkeling als prioriteit · Goede communicatie en samenwerking met de trainer 2e elftal en de technische commissie meer »


Contributie 2021-2022

30 mei 17:00  Onderstaand treft u de contributiebedragen aan voor het seizoen 2021-2022. Zoals in ledenvergadering van 18 november 2019 is toegelicht maakt het verhogen van de contributie van spelende leden met € 10 onderdeel uit de financiële onderbouwing van de (ver)nieuwbouw plannen van de accommodatie. Afgesproken is deze verhoging in te voeren in het seizoen dat de nieuwe accommodatie in gebruik genomen gaat worden. Hier is in de vergadering goedkeuring aan gegeven. De contributie van 2021-2022 is ten opzichte van 2020-2021 verhoogt met deze € 10 naast de jaarlijkse indexatie (2%). meer »


Trainersstaf zaterdagselectie rond voor nieuwe seizoen

1 mei 17:00  We zijn verheugd mede te delen dat de trainersstaf van de Zaterdagselectie rond is. Hoofdtrainer Patrick Terwijn heeft zijn contract verlengd en wordt vanaf volgend seizoen bijgestaan door assistent-trainer Henry Bakker. De oud-prof, die in zijn carrière uitkwam voor SC Cambuur, FC Volendam en Telstar, volgt hiermee Jerry de Wit op die een stapje terug doet. Als trainer heeft de 40-jarige Volendammer aan het roer gestaan bij onder andere v.v. DINDUA, Berkhout en SV Beemster. Het contract van Patrick Terwijn is met nog een jaar verlengd, nadat hij in zijn eerste seizoen bij Alkmaars oudste de competitie vroegtijdig afgebroken zag worden. In dit korte seizoen wist de 31-jarige trainer met zijn ploeg overtuigend door de bekerpoule te komen en pakte hij in de vier gespeelde competitiewedstrijden vier punten. We zijn blij met de invulling van de trainersstaf en kijken uit naar een mooie en succesvolle samenwerking!meer »


aanstelling Technische Commissie

26 april 14:00  Het bestuur is verheugd met de aanstelling van de nieuwe Technische Commissie. Jorgen van Dijk en Gordon Sheehan gaan hier, samen met afgevaardigde van het bestuur Dick Bakker, vorm aan geven. De ‘TC’ zal zich bezig gaan houden met het uitzetten van het technische beleid, het volgen van trainingen en wedstrijden en contact onderhouden met de trainersstaf van de selecties. Binnenkort meer hierover! Jorgen en Gordon zijn Alcmarianen in hart en nieren en hebben in het verleden hun sporen bij de club meer dan verdiend. Jorgen als jeugdvoorzitter, jeugdtrainer en als voetballer. Gordon als eerste elftal speler van 1973 t/m 1984 en meest recent als teammanager van Zondag 1. We wensen jullie veel succes en plezier in de uitvoering! meer »


In memoriam: Tineke Koppies

17 april 10:00  Wij ontvingen het droevige bericht dat Tineke Koppies op 80-jarige leeftijd is overleden. Tineke was jarenlang zeer actief als vrijwilligster in onze vereniging. Dick Bakker heeft geen moeite om haar te herinneren. ‘Ze was er soms 7 dagen in de week, vaak samen met Ria Mulder. Deed dat niet alleen in de weekenden maar ook op de maandag-, dinsdag- en donderdagavonden. Als het eerste uit speelde en om 11 moest verzamelen voor de bespreking was Tineke er voor koffie. Als het eerste weer terugkwam om 6 uur was Tineke er bij tot een uur of 8. Ook waste Tineke jarenlang de selectie kleding en deed de kantine inkopen.’ De laatste jaren was Tineke door problemen met haar gezondheid minder aanwezig en de laatste twee jaar zelf helemaal niet meer. Wel was ze af en toe nog langs de lijnen te vinden om te kijken naar haar kleinkind Chrissie, dochter van Ron Koppies. Alcmaria victrix is dankbaar voor haar tomeloze inzet al die jaren voor onze vereniging en wensen de kinderen en kleinkinderen veel sterkte met het verlies.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!