Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Alcmaria Victrix

Alcmaria Victrix

Welkom bij Alcmaria Victrix!

Lees hieronder het laatste nieuws

Corona update 31 maart: leef de Corona-maatregelen na!

26 februari 17:15  Nogmaals willen we benadrukken dat het belangrijk is om de Corona-richtlijnen na te leven. Er mag meer, maar een paar beperkingen blijven van kracht. De belangrijkste maatregelen op dit moment: - alle leden tot en met 26 jaar mogen gewoon trainen. Spelers die 27 jaar of ouder zijn mogen dat alleen doen in groepjes van 4 met 1,5 meter afstand. En natuurlijk blijven de al langer geldende regels gewoon van kracht: - de kantine blijft gesloten - in de hal mag niet getraind worden - de bouwtoilet kan gebruikt worden voor nood - alleen belanghebbenden mogen op het complex komen. Ouders en andere bezoekers moeten voor de slagboom blijven. - door de verruimde avondklok zijn vanaf 31 maart de oude trainingstijden weer van kracht. Veel plezier allemaal met de trainingen!

De Alcmaria Bingo Spektakel Show - 30 april

9 april 15:15  Doe mee en ondersteun onze club. Elke bingokaart is goed voor een bouwsteen in de nieuwe accommodatie. De supergezellige Bingo wordt live gepresenteerd door Jaap en Johan vanuit de studio van Uitjes en Eten. 2 rondes spelen wij het “gewone” Bingo. De 3e ronde gaan wij voor de swingende Muziek Bingo. Zanger Rinus, ABBA en natuurlijk de Snollebollekes komen voorbij. Herken jij de zanger of titel? Streep hem af, zing mee en win leuke bingoprijzen! meer »


Oranjefestival bij Alcmaria! 24 april

31 maart 21:00  Op 24 april van 9:00-13:00 uur organiseert Alcmaria het Oranjefestival voor jongens en meiden van 6 t/m 12 jaar: een super leuk voetbalfestijn in het teken van Oranje. Je kunt je nu hiervoor aanmelden via de www.knvb.nl/alsoranje. Zowel leden als niet leden kunnen zich inschrijven! Alle spelers van de O8 tm O12 zeker inschrijven! En hoe leuk: je kan een vriendje of vriendinnetje meenemen die nog niet voetbalt, laat die zich ook meteen aanmelden! Nadere informatie volgt later per e-mail van de organisatie. Vragen? Je kan altijd even een mailtje sturen naar: oranjefestivalalcmariavictrix@gmail.com.meer »


Louise bedankt!

24 maart 8:45  Na jaren van tomeloze inzet zal Louise Walraven na dit seizoen afzwaaien als vrijwilligster bij Alcmaria. De laatste jaren was zij onze ledenadministrateur. Uiteraard konden we dit niet zomaar aan ons voorbij laten gaan, en overhandigden Laurens en René namens het bestuur een mooi boeket. De ledenadministratie is niet de enige functie die zij binnen de club heeft bekleed, al verliep haar aanmelding voor de vrijwilligersclub ietwat bijzonder.meer »


Landelijke Schoonmaakdag bij Alcmaria Victrix

22 maart 8:00  Het was gister de Landelijke Opschoondag en onze Alcmarianen deden hier ook volop aan mee. Het begon al in de vroege ochtend bij de Champions League van onze pupillen. Als warming-up gingen de verschillende teams aan de slag om op ons terrein zo veel mogelijk zwerfafval te verzamelen. Hier werd uiteraard een wedstrijdje van gemaakt en AC Milan haalde uiteindelijk het meeste afval op.meer »


Alcmaria Victrix is klaar voor de toekomst!

16 maart 11:45  Alkmaars oudste sportvereniging heeft de organisatie gemoderniseerd. Naast de Honk- en Softbal-vereniging en de Voetbalvereniging is er nu ook een Omnisportvereniging. De oude organisatie sloot niet meer aan op de huidige bestuurstaken van de vereniging. Van verenigingen wordt steeds meer gevraagd, daarvoor is een robuuste moderne organisatie gewenst. De afgelopen jaren is een slag gemaakt om de afdelingen voetbal en honk- en softbal financieel zelfstandig te maken. Dit is gelukt. Beide financiële administraties zijn inmiddels onafhankelijk van elkaar en van de Omnisportvereniging. De volgende stap is dat beide afdelingen bestuurlijk zelfstandig worden.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!