Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

In memoriam: Tineke Koppies

In memoriam: Tineke Koppies

17 april 2021 10:00


Wij ontvingen het droevige bericht dat Tineke Koppies op 80-jarige leeftijd is overleden. Tineke was jarenlang zeer actief als vrijwilligster in onze vereniging.
Dick Bakker heeft geen moeite om haar te herinneren. ‘Ze was er soms 7 dagen in de week, vaak samen met Ria Mulder. Deed dat niet alleen in de weekenden maar ook op de maandag-, dinsdag- en donderdagavonden. Als het eerste uit speelde en om 11 moest verzamelen voor de bespreking was Tineke er voor koffie. Als het eerste weer terugkwam om 6 uur was Tineke er bij tot een uur of 8. Ook waste Tineke jarenlang de selectie kleding en deed de kantine inkopen.’

De laatste jaren was Tineke door problemen met haar gezondheid minder aanwezig en de laatste twee jaar zelf helemaal niet meer. Wel was ze af en toe nog langs de lijnen te vinden om te kijken naar haar kleinkind Chrissie, dochter van Ron Koppies.
Alcmaria victrix is dankbaar voor haar tomeloze inzet al die jaren voor onze vereniging en wensen de kinderen en kleinkinderen veel sterkte met het verlies.

tineke.jpg

Tineke langs de lijn met haar zoon Ron.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!