Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Louise bedankt!

Louise bedankt!

24 maart 2021 8:45


Na jaren van tomeloze inzet zal Louise Walraven na dit seizoen afzwaaien als vrijwilligster bij Alcmaria. De laatste jaren was zij onze ledenadministrateur. Uiteraard konden we dit niet zomaar aan ons voorbij laten gaan, en overhandigden Laurens en René namens het bestuur een mooi boeket. De ledenadministratie is niet de enige functie die zij binnen de club heeft bekleed, al verliep haar aanmelding voor de vrijwilligersclub ietwat bijzonder.

164871770_5895222783837105_1428766122461767884_o.jpg
 
’Zo’n 7 of 8 jaar geleden ben ik begonnen als vrijwilligster. Ik ben gestart na de vrijwilligersvergadering, toentertijd georganiseerd door Marcel Combee. Mijn man Barry meldde mij toen aan voor de feestcommissie, alleen was ik zelf toen niet eens aanwezig’’, vertelt ze lachend. Gelukkig bleef het hier niet bij, want inmiddels heeft ze een mooie lijst aan vrijwilligersfuncties op haar naam staan. Zo konden meerdere toernooien, bingoavonden, FIFA-toernooitjes in de kantine en het Sinterklaasfeest steevast op haar hulp rekenen en daardoor uitgroeien tot grote successen.
‘’Het is vooral het contact met de club en de gezelligheid binnen de Alcmaria-familie wat het voor mij zo veel voldoening heeft gegeven.’’ Ook benadrukt ze het belang van vrijwilligers binnen de club. ‘’Ze zijn ook hier heel belangrijk, je kan het niet alleen en het werken met meerdere enthousiaste mensen heeft ervoor gezorgd dat ik het altijd met veel plezier heb gedaan.’’
Wij bedanken Louise voor haar enorme inzet en hopen haar (zodra de situatie het weer toelaat) nog vaak op het complex te blijven zien!
 
Inmiddels hebben we in de persoon van Maikel Groot een opvolger gevonden voor het bemannen van de ledenadministratie. Top!
 
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!